Friptura de berbecut cu cartofi si usturoi-la cuptor

de mihaelar63 in Oaie, 3 Dec 2018 | 6174 vizualizari

COMENTARII (26)

vasimur 1

03.12.2018, 23:26

mihaelar63 1

04.12.2018, 00:12

Vasimur

vasimur 1

04.12.2018, 00:13

Mihaela

MotanLaOale 1

04.12.2018, 01:59

buna buna

Rahela Velicu 1

04.12.2018, 08:05

mirela0911 1

04.12.2018, 08:43

Ce bine arata!

RODIMUR 1

04.12.2018, 08:52

Faină!

Gabriela_Gh 1

04.12.2018, 10:35

Buna !!!

Constelatialeu 1

04.12.2018, 13:51

Aici da, mai stam de vorba...

mihaelar63 1

04.12.2018, 14:12

Ei , Cleme , incepi sa te dai pe brazda

mihaelar63 1

04.12.2018, 14:13

Rodica ,mi-ar fi placut sa am timp pentru poze , dar... Multumesc

Adi 1

04.12.2018, 19:55

Buna!

Rocsi 1

05.12.2018, 19:52

madi_marin 1

07.12.2018, 10:53

Ce bunatate!

dantes 1

07.12.2018, 11:08

Buna!

RuxyRux 1

07.12.2018, 11:15

Wow! Felicitari draga mea pentru reteta si prezentare!

mihaelar63 1

10.12.2018, 15:53

Ei , Ruxy , mai imi iese si mie )

mihaelar63 1

10.12.2018, 15:56

Adi

mihaelar63 1

10.12.2018, 15:56

Rocsi , multumesc de apreciere

mihaelar63 1

10.12.2018, 15:56

Madi stii tu ce este bun

mihaelar63 1

10.12.2018, 15:57

Gabriela

mihaelar63 1

10.12.2018, 15:57

Vasile

mihaelar63 1

10.12.2018, 15:57

Mimi

mihaelar63 1

10.12.2018, 15:58

Dantes de acord cu tine

mihaelar63 1

10.12.2018, 15:58

Motane , asta nu se poate refuza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert poale-n brau