Friptura de caprioara cu sos de fructe de padure, morcovi caramelizati si fenicul

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2012 | 11248 vizualizari

COMENTARII (28)

Mitinita 1

29.01.2012, 17:41

unde erai cand imi trebuia o retete de vanat superba

alldaycooking 1

29.01.2012, 17:43

Multumesc Adina, sa stii ca reteta asta nu o stiam nici eu, am adaptat cu mi-a trecut prin cap si a fost ok!

Ina 1

29.01.2012, 17:48

ce bine suna si cat de bine arata!!!

Mitinita 1

29.01.2012, 17:49

tare bune combinatii trec prin capusorul tau

alldaycooking 1

29.01.2012, 17:50

Daca pretul nu ar fii aberant, cred ca as face mult mai des astfel de fripturi!

Mitinita 1

29.01.2012, 17:56

ionela2682 1

29.01.2012, 18:18

Nu am mancat niciodata dar sigur e bun!!

alldaycooking 1

29.01.2012, 18:20

Carnea de caprioara e foarte buna si noua ne-a placut foarte mult!

Ana_Maria269 1

29.01.2012, 19:54

alldaycooking 1

29.01.2012, 19:56

Multumesc!

iry-gabriela 1

29.01.2012, 20:14

prezentarea este ffff frumoasa

alldaycooking 1

29.01.2012, 20:50

Multumesc!

Angelina_Elena 1

29.01.2012, 21:05

yamiii,ce bine arata

alldaycooking 1

29.01.2012, 21:16

Multumesc Elena!

Bunica 1

29.01.2012, 23:29

Ce frumos ai prezentat!

Bucataras 1

29.01.2012, 23:36

adasev12 1

30.01.2012, 00:53

delicatese place feniculul

mihaelar63 1

30.01.2012, 01:04

O reteta elaborata

Lau 1

30.01.2012, 08:32

felicitari

alinutzika 1

30.01.2012, 09:27

arata minunat!

mamaieelena 1

30.01.2012, 10:21

buna si frumos prezentata

alldaycooking 1

30.01.2012, 15:17

Va multumesc!

Bya Ralu 1

04.02.2012, 14:02

super,felicitari

MVMih 1

04.02.2012, 14:34

Asa ceva...eu n-am vazut...nici n-am mancat...dar vreau

COSTEO 1

19.04.2013, 15:26

ce bine arata! bunaciune in trei culori!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti reintrepretati