Friptură de cocoș cu ghebe și sos de vin

de Panacris in Mancaruri cu carne, 1 Dec 2013 | 3240 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

01.12.2013, 19:01

bun bun

Rocsi 1

01.12.2013, 19:03

delia64 1

01.12.2013, 19:03

deyutzky 1

01.12.2013, 19:04

buuuna!

simona72 1

01.12.2013, 19:07

Delicioasa mancarica!!

nadea68 1

01.12.2013, 19:15

bun cocosul!!!

Aurelia 07_07 1

01.12.2013, 19:17

Foarte buna

Bunica 1

01.12.2013, 19:26

Ce fripturica gustoasa ai facut,Cristina!

Krystyan Trendy 1

01.12.2013, 19:50

grozava friptura

gaby_duceag 1

01.12.2013, 22:21

ce tare )) ghebe murate de la AnyCostescu cca. 500 g,)
deci noi nu putem face
sau...any..))

Bya Ralu 1

01.12.2013, 22:46

bun bun

Anett 1

02.12.2013, 08:18

hmm super!

_Alina_ 1

02.12.2013, 09:23

Panacris 1

02.12.2013, 15:11

Mulțumesc pentru aprecieri, Bucătărași dragi!

Panacris 1

02.12.2013, 15:13

Gaby, păi cine are ghebe pe lângă casă, poate face, dar cine are doar ”ciuperci de mucegai nobil de București” pe lângă casă, atunci cere la prieteni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in sos de vin