Friptura de crap la cuptor

de nadina73 in Crap / Caras, 28 Sep 2010 | 11880 vizualizari

 

O nebunie de friturica cu mamaliguta si mujdei. Papi si nu te mai poti satura

 

INGREDIENTE

  • 2 crapi mari
  • 300 ml ulei
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de crap la cuptor:

Se curata crapul de solzi si intestine ,se portioneaza si se spala foarte bine.


Se pun bucatile de peste pe un prosop sa se scurga bine de apa, dupa care se tamponeaza bine cu un servet de hartie pt a nu ramane apa.Se condimenteaza cu sare si piper .


Se pune uleiul intr-o tava si se pune in cuptor pana se infierbinta foarte foarte bine si abia apoi se pun bucatile de peste ,altfel se fierbe nu se prajeste .


Se pune tava la cuptor pentru 15 minute la 200 grade ,dupa care se scoate tava se intorc bucatile de peste se pune usturoiul pisat bine amestecat cu sare si putina asa se mai pune tava la cuptor inca 20-25 minute la foc maxim 250 grade pana se rumeneste bine.


Se serveste cu mujdei si mamaliguta.


PS: va pun poza cu tatal meu cum curata pestele prins de el,e inebunit cu pescuitul

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

nadina73 1

03.10.2010, 16:40

intradevar adina a fost foarte delicios

Crista_Luca 1

04.10.2010, 12:38

ce bine arata . cred ca sunt delicioaseeee ....si noua ne place pestele ..mai ales cand sotul merge la pescuit .... si aduce cate un crap ....

Crista_Luca 1

04.10.2010, 12:38

ai 5 f

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor in sos de vin pe pat de cartofi