Friptura de crap la cuptor

de nadina73 in Crap / Caras, 28 Sep 2010 | 16135 vizualizari

COMENTARII (36)

nadina73 1

03.10.2010, 16:33

multumesc vero

nadina73 1

03.10.2010, 16:35

mariana multumesc frumos de complimentnu ma duceam nicaieri doar,l-am vospitsi tuns ,nu am natural deloc in par si nici permanet nu am pus de ani de zile in capu meu,dar eu il pun de fiecare data cand ma spal pe cap pe bigudiuri cu parafina 30 minute si gata ,se fixeaza cu lac fixativ si totu e ok

nadina73 1

03.10.2010, 16:36

Ionixmultumesc

nadina73 1

03.10.2010, 16:37

yafa

nadina73 1

03.10.2010, 16:38

stiam ela si poate vi cu medi si george

nadina73 1

03.10.2010, 16:38

mena draga lui mamaesti o dulce iubita

nadina73 1

03.10.2010, 16:38

da luminita pofteste

nadina73 1

03.10.2010, 16:39

oooooooooooo rivka cum sa nu iubita

nadina73 1

03.10.2010, 16:40

intradevar adina a fost foarte delicios

Crista_Luca 1

04.10.2010, 12:38

ce bine arata . cred ca sunt delicioaseeee ....si noua ne place pestele ..mai ales cand sotul merge la pescuit .... si aduce cate un crap ....

Crista_Luca 1

04.10.2010, 12:38

ai 5 f

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crap ardelenesc