Friptura de curca in sos alb cu ciuperci si ardei copt

de Merisor in Curcan, 14 Feb 2014 | 6637 vizualizari

COMENTARII (46)

JulyCris 1

14.02.2014, 15:36

Super!!!

deyutzky 1

14.02.2014, 15:49

ce bine arata!!!

Lau 1

14.02.2014, 15:50

bun

Merisor 1

14.02.2014, 16:02

GeorgiaA 1

14.02.2014, 16:48

Buuun!!!

MIUTA 1

14.02.2014, 16:55

Foarte bun

Constelatialeu 1

14.02.2014, 17:57

Arata bine ce ai facut tu acolo,dar nu suport curicle de nici un fel...

Micutza Luana 1

14.02.2014, 19:13

ff buun

Rocsi 1

14.02.2014, 20:14

Ce bine arata si ce apetisanta

Merisor 1

14.02.2014, 21:02

Va multumesc!

- Andreea - 1

14.02.2014, 21:19

E tare buna...si ce prezentare frumoasa

Xandrinne 1

15.02.2014, 08:54

Delicioasa!!

Lavinia 1

15.02.2014, 15:52

cum arata

cristeena20 1

16.02.2014, 17:21

super buna!!!

Alexandra Burz 1

17.02.2014, 09:36

delicioasa

Bya Ralu 1

19.02.2014, 05:39

tare bun

Krystyan Trendy 1

14.05.2014, 12:12

apetisanta friptura

Ina 1

29.03.2015, 10:48

eu am ratat bunatatea asta

Sim0na 1

06.04.2015, 12:22

Ti-am "furat" reteta! dupa Paste o pun in practica

mena29 1

06.04.2015, 12:27

kytz 1

19.12.2016, 17:51

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv placinta cu dovlecel si ceapa verde in stil grecesc

de Rocsi 9

ieri la 21:15

Dulceata din toporasi (viorele de padure)

ieri la 17:45

Desert briose cu faina integrala

de katty 6

ieri la 14:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv placinta cu dovlecel si ceapa verde in stil grecesc

de Rocsi 9

ieri la 21:15

Dulceata din toporasi (viorele de padure)

ieri la 17:45

Desert briose cu faina integrala

de katty 6

ieri la 14:55

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la gratar cu sos vanatoresc