Friptura de curcan in sos de usturoi si patrunjel, la cuptor

de Merisor in Curcan, 21 Mai 2013 | 27343 vizualizari

COMENTARII (68)

Merisor 1

22.05.2013, 08:50

Miha

La Ancuta 1

22.05.2013, 09:39

Am auzit ca vrei o curca? Ce zici, facem schimb, dar te anunt ca e cam slaba, ca tocmai a terminat clocitul

Merisor 1

22.05.2013, 10:03

Ancuta, da, vreau! e mai buna slaba ca noi nu prea ne impacam cu grasimea prin mancaruri

Lavinia 1

22.05.2013, 11:18

Ioi mama

simona72 1

22.05.2013, 11:32

Am vazut ieri in fuga preparatul tau, azi il savurez in liniste....minunat!!!

Merisor 1

22.05.2013, 11:43

Simona, asa sa faci!

Merisor 1

22.05.2013, 11:43

Lavi

cismaru_nicoleta 1

22.05.2013, 12:10

pfoooaa dar ce bine arata..!!!!!!...

Merisor 1

22.05.2013, 13:14

Multumesc Nicoleta!

roxana_simona 1

22.05.2013, 14:57

Merisor 1

22.05.2013, 15:09

Geanina87 1

22.05.2013, 15:49

super bun

- Andreea - 1

22.05.2013, 16:45

Foarte bun.in special sosul de usturoi...

Tuxedo 1

22.05.2013, 17:12

pfui ce bunatate!

madi_marin 1

22.05.2013, 20:50

mmmmm.....super bun!

Micutza Luana 1

14.07.2013, 19:40

bun

Krystyan Trendy 1

31.10.2013, 08:38

apetisanta friptura

babi5 1

25.11.2014, 16:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan