Friptura de fazan

de ramo_cata in Mancaruri cu carne, 5 Dec 2009 | 28981 vizualizari

 

hmm o delicatese...este o reteta simpla si ff gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 1 fazan 
  • 1 pahar vin rosu
  • piper macinat
  • sare
  • foi de dafin
  • ienibahar macinat
  • 3 linguri de ulei
  • 4 catei de usturoi  
 Garnitura:
  • cartofi prajiti
  • ciuperci intregi 
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de fazan:

De dimineata pe la ora 10 am spalat fazanul,l-am sters de apa,l-am sarat,l-am piperat,ienibaharat si l-am pus intr-un vas cu vinul rosu ..l-am lasat la fezandat ,in frigider pana la ora 17...



Am pus fazanul intr-un vas de yena impreuna cu sosuletul in care a stat la fezandat si cu cateva foi de dafin si cele 3 linguri de ulei si l-am bagat in cuptorul deja incins ...vasul de yena l-am acoperit cu folie de aluminiu..l-am tinut acoperit cam o ora dupa care am indepartat folia.usturoiul l-am pisat,am adaugat sare si putin ulei ,am frecat pana a devenit o pasta si l-am adaugat peste fazan...din cand in cand am stropit fazanul cu sosul din tava pana cand acesta a capatat o culoare aurie.


Garnitura: cartofi prajiti ,castraveti murati si ciuperci la cuptor...ciupercile le-am pus intr-un vas de yena,in fiecare ciupercuta am pus sare,piper si un strop de ulei de masline..le-am dat la cuptor circa 30 minute...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de fazan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

ramo_cata 1

29.12.2009, 00:35

anca de cand am mancat si eu mai tanjesc dupa inca unul...pana atunci raman cu privitul si inghititul in sec...

van_de_art 1

12.02.2010, 16:22

buna rau carnea de fazan

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:14

si eu am papat odata, la inceput am zis k nu o sa-mi plakk, dar e f bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9780 puncte

oanapl

8920 puncte

RODIMUR

8820 puncte

Rocsi

7100 puncte

Valclaudia

5880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura televizor
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu sos marinat