Friptura de fazan

de ramo_cata in Mancaruri cu carne, 5 Dec 2009 | 29911 vizualizari

 

hmm o delicatese...este o reteta simpla si ff gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 1 fazan 
  • 1 pahar vin rosu
  • piper macinat
  • sare
  • foi de dafin
  • ienibahar macinat
  • 3 linguri de ulei
  • 4 catei de usturoi  
 Garnitura:
  • cartofi prajiti
  • ciuperci intregi 
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de fazan:

De dimineata pe la ora 10 am spalat fazanul,l-am sters de apa,l-am sarat,l-am piperat,ienibaharat si l-am pus intr-un vas cu vinul rosu ..l-am lasat la fezandat ,in frigider pana la ora 17...



Am pus fazanul intr-un vas de yena impreuna cu sosuletul in care a stat la fezandat si cu cateva foi de dafin si cele 3 linguri de ulei si l-am bagat in cuptorul deja incins ...vasul de yena l-am acoperit cu folie de aluminiu..l-am tinut acoperit cam o ora dupa care am indepartat folia.usturoiul l-am pisat,am adaugat sare si putin ulei ,am frecat pana a devenit o pasta si l-am adaugat peste fazan...din cand in cand am stropit fazanul cu sosul din tava pana cand acesta a capatat o culoare aurie.


Garnitura: cartofi prajiti ,castraveti murati si ciuperci la cuptor...ciupercile le-am pus intr-un vas de yena,in fiecare ciupercuta am pus sare,piper si un strop de ulei de masline..le-am dat la cuptor circa 30 minute...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de fazan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

ramo_cata 1

29.12.2009, 00:35

anca de cand am mancat si eu mai tanjesc dupa inca unul...pana atunci raman cu privitul si inghititul in sec...

van_de_art 1

12.02.2010, 16:22

buna rau carnea de fazan

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:14

si eu am papat odata, la inceput am zis k nu o sa-mi plakk, dar e f bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș din mugur de vițel, cu cartofi

de RODIMUR 5

ieri la 21:34

Prăjitură cu mac și cocos

de Meea 4

ieri la 20:35

Salata de farfalle, cu file de macrou în ulei

de RODIMUR 5

ieri la 18:28

RETETA RECOMANDATA
Mancare de linte cu carne afumata