Friptura de miel

de marinicayou10 in Oaie, 8 Apr 2012 | 2405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pulpa de miel(fata-spate)
  • 1-2 legatura de ceapa verde
  • 1-2 legatura de usturoi verde
  • 1 cana mare de vin de preferat rosu ..eu am avut mai roze
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • 1 cana de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Se spala bine carnea. Se unge o tava cu ulei. Se pune carnea,se condimenteaza si sareaza,se toaca ceapa si usturoiul,se adauga in tava impreuna cu apa si vinul.Se da la cuptor la for mediu spre tare dar nu prea tare si se lasa pana scade din zeama si se rumeneste bine.Dupa jumatate de ora intoarceti pulpa.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

oana_pisicutza16 1

08.04.2012, 15:34

nu parea ma dau eu in vant dupa miel dar arata foarte bine

marinicayou10 1

08.04.2012, 15:55

Sarbatori frumoase si fericite si tie diaconta si tuturor Bucatarasilor

mamaieelena 1

09.04.2012, 17:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la tava