Friptura de porc cu ceapa.

de MoliCook in Porc, 13 Dec 2010 | 13645 vizualizari

COMENTARII (22)

tanyapatap 1

13.12.2010, 18:15

silvi0ara 1

13.12.2010, 18:20

La Ancuta 1

13.12.2010, 18:28

bine ai venit. Foarte gustoasa mancarica

Rocsi 1

13.12.2010, 18:44

bun venit!!

RuxyRux 1

13.12.2010, 18:49

Super arata!

madi_marin 1

13.12.2010, 20:10

bun venit ! minunat arata fripturica.....

mihaelar63 1

13.12.2010, 20:31

,, Bun venit !!!'' arata super .Mi-as permite sa dau un sfat cimbru si foaia de dafin se pune dupa ce adaugi apa .

Bunica 1

13.12.2010, 20:51

Bine ai venit alaturi de noi ! Friptura arata foarte bine !

Dana_Retetegg 1

13.12.2010, 21:28

LUK 1

13.12.2010, 21:45

bine ai venit!frumoasa reteta5

mamaieelena 1

14.12.2010, 09:23

hhmmmm ce gustos

MotanLaOale 1

14.12.2010, 12:17

foarte bine arata

MoliCook 1

14.12.2010, 15:37

multumesc tuturor pentru aprecieri si pt sfaturi.

gaby_duceag 1

14.12.2010, 17:38

bun venit! arata grozav fripturica!

lia maria 1

14.12.2010, 18:11

Bine ai venit in gasca noastra vesela si harnica
Delicioasa fripturica

tanyapatap 1

14.12.2010, 18:54

Bucataras 1

15.12.2010, 18:31

bine ai venit in cea mai frumoasa comunitate. Si vesela!

MoliCook 1

16.12.2010, 14:42

multumesc de primire

nadina73 1

18.12.2010, 11:08

Bun venit reteta e grozava

elena1988 1

02.02.2011, 16:28

gaby_gabytza 1

18.11.2011, 18:00

brunetica 1

21.12.2011, 12:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura casei