Friptura de porc cu ceapa.

de MoliCook in Porc, 13 Dec 2010 | 7542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc
  • 5 cepe mijlocii
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu ceapa.:

Se spala carne se taie cuburi mari, si se pune la prajit, cu foile de dafin, sare, piper, cimbru. Dupa ce s-a rumenit f putin adaugam 1/2 cana apa si lasam sa scada, amestecam din cand in cand.


Intre timp tocam ceapa nu foarte marunt si o punem la calit intr-o tigaie. Cand aceasta s-a inmuiat de adauga 2-3 linguri de suc de rosii, mai lasam 5 min si luam de pe foc.


Cand apa de la carne a scazut adaugam ceapa si mai lasam pe foc 3-4 minute, si gata.


Se serveste langa mamaliguta cu telemea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu ceapa." nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

elena1988 1

02.02.2011, 16:28

gaby_gabytza 1

18.11.2011, 18:00

brunetica 1

21.12.2011, 12:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu carne si cimbru