Friptura de porc cu ceapa.

de MoliCook in Porc, 13 Dec 2010 | 10381 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc
  • 5 cepe mijlocii
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu ceapa.:

Se spala carne se taie cuburi mari, si se pune la prajit, cu foile de dafin, sare, piper, cimbru. Dupa ce s-a rumenit f putin adaugam 1/2 cana apa si lasam sa scada, amestecam din cand in cand.


Intre timp tocam ceapa nu foarte marunt si o punem la calit intr-o tigaie. Cand aceasta s-a inmuiat de adauga 2-3 linguri de suc de rosii, mai lasam 5 min si luam de pe foc.


Cand apa de la carne a scazut adaugam ceapa si mai lasam pe foc 3-4 minute, si gata.


Se serveste langa mamaliguta cu telemea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu ceapa." nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

elena1988 1

02.02.2011, 16:28

gaby_gabytza 1

18.11.2011, 18:00

brunetica 1

21.12.2011, 12:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă trandafir cu mere

de Ancutsa 6

ieri la 23:44

Papanași

pe 20.10 la 21:39

Vinete aperitiv

de RODIMUR 7

pe 20.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca