Friptura de porc la gratar cu cartofi prajiti.

de dicarmencitta1957 in Porc, 17 Feb 2010 | 5568 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
Acest fel de mancare este preferatul tuturor din familia mea.

 

INGREDIENTE

  • 2 fripturi de porc.
  • 500 gr cartofi roz.
  • 300 ml ulei pentru prajit(ulei de palmier nehidrogenat).
  • sare,
  • piper roz proaspat macinat,
  • condimentele care le dorim.Eu folosesc tarhon uscat,la cartofi prajiti.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la gratar cu cartofi prajiti.:

Pregatim cartofii pentru prajit,ii curatam,ii taiem si ii vom pune la prajit intr-un ceaun cu ulei,lasand uleiul sa se infierbante bine.Separat pregatim gratarul cu capac si apa.Se pune apa in gratarul care se pune pe flacara.Punem carnea pe el,acoperim cu capacul si lasam circa 15 minute pe fiecare parte carnea sa se friga.Carnea o verificam,daca este gata doar se vede si cu ochiul liber.Mie imi place carnea sa fie mai frageda,nu prea prajita sau prea uscata.La acest fel de mancare merge si o salata de castraveti acri.Cand toate sunt gata preparate,le vom pune pe platou si vom servi cu o salata de castraveti alaturi.Acest fel de mancare, care se face si foarte rapid este preferat de familia mea.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la gratar cu cartofi prajiti." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

rivka 1

19.02.2010, 22:46

cine nu sylvia dar miha tine secret felul cum se pastreaza slaba si faina .

imi plac si farfuriile

Oana 1

19.02.2010, 22:58

Chiar ca sunt super farfuriile Iami gratarelul cu cartofi si muraturi

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 22:23

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc impanata coapta-n oala de lut