Friptura de pui cu bere

de Miha in Pui, 13 Sep 2010 | 10773 vizualizari

COMENTARII (26)

Sylvia 1

13.09.2010, 10:19

Am ajuns eu prima excelent arata, tare bune ies fripturile facute in bere, foarte fragede

Rocsi 1

13.09.2010, 10:24

buna fripturica ta

Miha 1

13.09.2010, 10:34

Multumesc dragutelor!

lia maria 1

13.09.2010, 11:56

nu stiu daca a mai ramas cevaarata foarte bineoricum las furculitelele meriti

ionix 1

13.09.2010, 11:59

stiu din proprie experienta, e frageda si buna fripturica cu berica...

yafa 1

13.09.2010, 12:06

Dupa mine sunt cele mai faine fripturici cele cu bere, iar a ta...miamiiiii

ela 1

13.09.2010, 12:12

da ai gatit......

Corinuta 1

13.09.2010, 12:34

Foarte bine arata! 5 furcu!

Miha 1

13.09.2010, 13:05

Multumesc!

madi_marin 1

13.09.2010, 13:38

am mai vazut undeva ideea asta, dar nu am gustat pana acum....

Miha 1

13.09.2010, 14:12

Eu o folosesc demult varianta asta, cu bere. Atunci cand am in casa. Se poate pune bere si la friptura de porc, va iesi foarte frageda si buna.

silvi0ara 1

13.09.2010, 16:37

Nu numai ca este foarte bunaa sa,dar se spune ca si fagezeste carnea.

Miha 1

13.09.2010, 17:07

Silvioara, e mare adevar in ceea ce se spune.

Bucataras Medi 1

13.09.2010, 17:26

frumoasa si gustoasa................

Miha 1

13.09.2010, 17:34

Multumesc Medi!

mimmi 1

13.09.2010, 17:50

Nu am incercat nici o data varianta cu bere....o fii buna....

maria_claudia 1

13.09.2010, 21:36

Bunica 1

13.09.2010, 22:15

Ai pus bere in friptura , ca sa nu o mai bei ? Foarte buna iese friptura cu bere. si eu o foloseam la friptura de porc......dar acum......s-a terminat.......

Miha 1

13.09.2010, 22:18

"Ai pus bere in friptura , ca sa nu o mai bei ?" Daaa...am zis ca-mi ajunge un rachiu dimineata pe nemancate.

nadina73 1

14.09.2010, 12:13

deci dimineata se bea rachiu si la pranz bere

Miha 1

14.09.2010, 12:26

Si la cina un vin. Ca doar "vinul dupa bere e o placere"

nadina73 1

14.09.2010, 13:00

si pe urma dan si voie buna

kristinayellow 1

01.10.2010, 10:22

esti tare miha

Miha 1

01.10.2010, 10:35

Ehh...nu intotdeauna, doar cateodata. Multumesc Cristina!

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 09:59

ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

Negresa pufoasa cu glazura de ciocolata reteta simpla si gustoasa

pe 15.06 la 14:14

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciulama/papricas de pui