Friptura de pui cu bere

de Miha in Pui, 13 Sep 2010 | 10685 vizualizari

COMENTARII (26)

Sylvia 1

13.09.2010, 10:19

Am ajuns eu prima excelent arata, tare bune ies fripturile facute in bere, foarte fragede

Rocsi 1

13.09.2010, 10:24

buna fripturica ta

Miha 1

13.09.2010, 10:34

Multumesc dragutelor!

lia maria 1

13.09.2010, 11:56

nu stiu daca a mai ramas cevaarata foarte bineoricum las furculitelele meriti

ionix 1

13.09.2010, 11:59

stiu din proprie experienta, e frageda si buna fripturica cu berica...

yafa 1

13.09.2010, 12:06

Dupa mine sunt cele mai faine fripturici cele cu bere, iar a ta...miamiiiii

ela 1

13.09.2010, 12:12

da ai gatit......

Corinuta 1

13.09.2010, 12:34

Foarte bine arata! 5 furcu!

Miha 1

13.09.2010, 13:05

Multumesc!

madi_marin 1

13.09.2010, 13:38

am mai vazut undeva ideea asta, dar nu am gustat pana acum....

Miha 1

13.09.2010, 14:12

Eu o folosesc demult varianta asta, cu bere. Atunci cand am in casa. Se poate pune bere si la friptura de porc, va iesi foarte frageda si buna.

silvi0ara 1

13.09.2010, 16:37

Nu numai ca este foarte bunaa sa,dar se spune ca si fagezeste carnea.

Miha 1

13.09.2010, 17:07

Silvioara, e mare adevar in ceea ce se spune.

Bucataras Medi 1

13.09.2010, 17:26

frumoasa si gustoasa................

Miha 1

13.09.2010, 17:34

Multumesc Medi!

mimmi 1

13.09.2010, 17:50

Nu am incercat nici o data varianta cu bere....o fii buna....

maria_claudia 1

13.09.2010, 21:36

Bunica 1

13.09.2010, 22:15

Ai pus bere in friptura , ca sa nu o mai bei ? Foarte buna iese friptura cu bere. si eu o foloseam la friptura de porc......dar acum......s-a terminat.......

Miha 1

13.09.2010, 22:18

"Ai pus bere in friptura , ca sa nu o mai bei ?" Daaa...am zis ca-mi ajunge un rachiu dimineata pe nemancate.

nadina73 1

14.09.2010, 12:13

deci dimineata se bea rachiu si la pranz bere

Miha 1

14.09.2010, 12:26

Si la cina un vin. Ca doar "vinul dupa bere e o placere"

nadina73 1

14.09.2010, 13:00

si pe urma dan si voie buna

kristinayellow 1

01.10.2010, 10:22

esti tare miha

Miha 1

01.10.2010, 10:35

Ehh...nu intotdeauna, doar cateodata. Multumesc Cristina!

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 09:59

ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura din piept de pui in vas Zepter