Friptura de soia

de Criss in Mancaruri de post, 15 Noi 2011 | 9742 vizualizari

 

Pe blogul bucatareselor vesele am gasit aceasta reteta cu o denumire ce-i drept putin ciudata. Snitele din soia am facut insa friptura nu mi-am imaginat ca se poate face. :) Bine de stiut, pe timp de criza :) 1 leu si ceva punga de soia. :) :) :))
Eu n-am respectat in totalitate reteta Leilei insa m-am apropiat oarecum. Am sa va scriu cum am facut eu aceasta "friptura".

 

INGREDIENTE

  • -1 pachet felii de soia
  • -1 cana ketchup de casa (facut de mine )
  • -3 bucati usturoi
  • -rozmarin
  • -cimbru
  • -frunze de busuioc
  • -sare, piper
  • -ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de soia:

Feliile de soia le-am fiert in apa cu delikat timp de aproximativ 30 minute. Dupa care le-am pus intr-o strecuratoare sa se scurga. Ketcupul l-am amestecat cu toate condimentele si ierburile aromate. Am dat fiecare felie de soia prin amestecul de kethup si le-am pus intr-un vas termorezistent. Am turnat peste soia aproximativ 50 ml ulei, am acoperit vasul cu folie de aluminiu si l-am pus in cuptor pentru 30 minute, dupa care am indepartat folia si l-am mai lasat vreo 10 minute. Am servit cu cus-cus cu legume, dar merge foarte bine si cu un piure de cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

marcela1979 1

18.11.2011, 09:17

am trecut la favorite

mamaieelena 1

19.11.2011, 08:55

buna,buna

carmyyna 1

30.11.2011, 19:30

cred ca este buna am sa incerc.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti umpluti cu legume