Friptura la gratar

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 11 Mai 2013 | 3755 vizualizari

COMENTARII (21)

alilianaa 1

11.05.2013, 19:31

ce bun!

Constelatialeu 1

11.05.2013, 19:33

A fost.....bunnnnnnnnnn,mai ales dupa o zi de munca..

Dea_Dea 1

11.05.2013, 19:39

mmmmm ce buna!! Da ciolanul unde este ?

kukibella 1

11.05.2013, 19:39

wowwwww ce bine arata

Cris2711 1

11.05.2013, 19:43

la asa ceva nu lipsesc

Bunica 1

11.05.2013, 19:45

Leoica tot leoaica

Lavinia 1

11.05.2013, 19:50

nici eu nu lipsesc

Constelatialeu 1

11.05.2013, 19:52

Buni am muncit,dai cu sapa,dai cu grebla,mi-a scazut vlaga,trebuia sa mananc ceva consistent..

MotanLaOale 1

11.05.2013, 19:56

bun bun

MonaMimi 1

11.05.2013, 20:03

Panacris 1

11.05.2013, 20:03

Merisor 1

11.05.2013, 20:08

Wow, cu ce ai venit tu la noi!

diana_k 1

11.05.2013, 20:16

ooo...ce-i aici? dezmat total

Constelatialeu 1

11.05.2013, 20:17

Merisor,cu niste fotografii....

Bya Ralu 1

11.05.2013, 20:47

bun bun

diaconta 1

11.05.2013, 20:59

ce misto arata

Rocsi 1

11.05.2013, 21:15

Mancare buna si din care te saturi repede

laura_n 1

11.05.2013, 21:17

cam mic platoul asta))

CookieMonster 1

11.05.2013, 21:40

de vreo 25 de ani in fiecare duminica ai mei au facut gratar, fie ger, ploaie, caldura...arata foarte bine, dar eu zic pas

mirela0911 1

12.05.2013, 11:18

bun bun!

Krystyan Trendy 1

10.12.2013, 09:43

O bunatate !

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vacuta la grill