Friptura la gratar

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 11 Mai 2013 | 1179 vizualizari

 

Dupa o munca asidua merge un gratarel,la marele fix...

 

INGREDIENTE

  • 10 felii de ceafa de porc
  • 6 felii de piept de porc
  • 1/2 kg carnati plescoi
  • 10 frigarui de pui
  • 10 ciuperci
  • mixt de condimente-cimbru,piper,rozmarin,chilli,sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura la gratar:

Carnea o pregatim de seara cu mixtul de condimente.Carnatii ii punem in tepuse,pregatim si frigaruile de pui,bucatele de pulpa de pui si ceapa.


Apoi taiem lemnele,pregatim jarul pentru gratar,cand este gata jarul,ungem gratarul cu slanina si punem carnea pregatita in prealabil.Avem grija sa o intoarcem pe o parte si pe alta,fara sa o ardem. Servim cu sosul special pentru gratar,reteta aici http://www.bucataras.ro/retete/sos-pentru-friptura-la-gratar-46060.htmlpaine neagra si mamaliga,fiecare dupa preferinta.


Sa aveti pofta,eu am mancat....

 

TIPS-URI

1

daca stopim cu bere carnea e mai frageda si gustoasa..

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

CookieMonster 1

11.05.2013, 21:40

de vreo 25 de ani in fiecare duminica ai mei au facut gratar, fie ger, ploaie, caldura...arata foarte bine, dar eu zic pas

mirela0911 1

12.05.2013, 11:18

bun bun!

Krystyan Trendy 1

10.12.2013, 09:43

O bunatate !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu kaizer afumat si pui