Friptura la gratar

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 11 Mai 2013 | 2506 vizualizari

 

Dupa o munca asidua merge un gratarel,la marele fix...

 

INGREDIENTE

  • 10 felii de ceafa de porc
  • 6 felii de piept de porc
  • 1/2 kg carnati plescoi
  • 10 frigarui de pui
  • 10 ciuperci
  • mixt de condimente-cimbru,piper,rozmarin,chilli,sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura la gratar:

Carnea o pregatim de seara cu mixtul de condimente.Carnatii ii punem in tepuse,pregatim si frigaruile de pui,bucatele de pulpa de pui si ceapa.


Apoi taiem lemnele,pregatim jarul pentru gratar,cand este gata jarul,ungem gratarul cu slanina si punem carnea pregatita in prealabil.Avem grija sa o intoarcem pe o parte si pe alta,fara sa o ardem. Servim cu sosul special pentru gratar,reteta aici http://www.bucataras.ro/retete/sos-pentru-friptura-la-gratar-46060.htmlpaine neagra si mamaliga,fiecare dupa preferinta.


Sa aveti pofta,eu am mancat....

TIPS-URI

1

daca stopim cu bere carnea e mai frageda si gustoasa..

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

CookieMonster 1

11.05.2013, 21:40

de vreo 25 de ani in fiecare duminica ai mei au facut gratar, fie ger, ploaie, caldura...arata foarte bine, dar eu zic pas

mirela0911 1

12.05.2013, 11:18

bun bun!

Krystyan Trendy 1

10.12.2013, 09:43

O bunatate !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert melcisori de post, cu halva
  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute din piept de pui la cuptor, cu pilaf de orez

de RODIMUR 7

ieri la 23:19

Chec cu dovleac si merisoare

de katty 6

ieri la 18:15

Bors de pipote de curcan

de katty 6

ieri la 17:37

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

ieri la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

pe 25.11 la 19:01

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vacuta la grill