Ceafa de porc marinata, la gratar

de Mutulica in Porc, 3 Iun 2018 | 1639 vizualizari

 

O alta reteta delicioasa pentru "picnicul bucatarasilor" si nu numai.
 

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati ceafa de porc
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce

Optional:

  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc marinata, la gratar:

Condimentati bucatile de ceafa cu sare, piper, cimbru si boia dulce, apoi asezati-le in vasul de marinare, stropind fiecare bucata cu ulei. Inchideti vasul si vidati-l. Pastrati-l la rece cca. o ora.


Feliati legumele si condimentati-le cu sare pe ambele parti.


Incingeti gratarul si frigeti bucatile de ceafa marinata. Frigeti apoi feliile de vinete si dovlecei, pe ambele parti.


Serviti-le impreuna, alaturi de un pahar de vin bun.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc marinata, la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

laura_n 1

04.06.2018, 14:36

oaaau, Costel! ))

kytz 1

04.06.2018, 17:48

Facem des, e foarte bună și merge de minune alături de legume coapte!

Mutulica 1

04.06.2018, 18:11

Saru-mana , Gaby(kytz) , multumesc pentru aprecierile de la ambele retete!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc umpluta