Porc chinezesc si salata cu susan

de laylalala in Porc, 8 Mai 2010 | 2057 vizualizari

 

INGREDIENTE

4 catei de usturoi, zdrobiti

  • 3 cm radacina de ghimbir, ras
  • 2 linguri sos de soia
  • 3 linguri sherry
  • 1 anason stelat
  • 1 lingurita praf de Chinese five-spice
  • 1 baton de scortisoara
  • 2 linguri zahar brun
  • 300 ml apa
  • 500 gr muschiulet de porc, taiat cubuletePentru salata si sos
  • 150 gr mix de salate
  • 1 legatura de ceapa verde, tocata 
  • ulei de masline cu aroma de lamaie
  • 3 linguri amidon alimentar, dizolvat in 200 ml apa rece
  • 40 gr seminte de susan, usor prajite
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc chinezesc si salata cu susan:

Incalzeste cuptorul la 150⁰C.Intr-un vas termorezistent pune carnea de porc.Intr-un alt vas, amesteca celelalte condimenete cu apa si toarna acest mix peste carnea de porc.Acopera vasul si da totul la copt 2 ore.

Dupa 2 ore, scoate vasul din cuptor, scoate bucatile de carne si toarna sosul intr-o cratita.Pune sosul la fiert intr-o cratita.Adauga amestecand continuu amidonul dizolvat in apa apoi lasa sosul sa fiarba pana cand se ingroasa usor.Adauga carnea si 20 gr seminte de susan, amesteca si mai lasa sa fiarba 3-4 minute.

Intr-un bol, amesteca salata cu ceapa verde, stropeste-o cu ulei de masline cu aroma de lamaie, dupa gust apoi presara-o cu 20 gr seminte de susan.

Serveste carnea de porc cu sos si salata cu susan.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc chinezesc si salata cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Ina 1

08.05.2010, 22:31

cred ca-i bestial...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai