Ostropel din porc

de iri_iri in Porc, 19 Mar 2012 | 10783 vizualizari

 

......cine a spus ca nu merge facut ostropel din carne macra de porc sa nu il credeti,va spun ca minte si sa ma credeti pe mine ca este foarte bun....incercat si nu o sa va para rau.reteta pe care am preluat-o este de la mariana-clik pofta buna dar a fost facuta din cocos.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne macra de porc
  • 2 cartofi
  • 3 linguri bulion
  • o lingurita busuioc
  • piper
  • 6 catei de usturoi
  • secretul gustului.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel din porc:

Pentru inceput portionam carnea de porc in bucati .apoi punem intr-o oala un pic de ulei la incins dupa care adaugam carnea de porc si adaugam un pahar de apa si lasam sa fiarba inabusit. Separat curatam cartofii si ii spalam,dupa care ii dam pe razatoarea mare si ii adaugam peste carnea de porc care fierbe inabusit. apoi se adauga apa cat sa cuprinda si se lasa sa fiarba la foc mic pana fierb si cartofii . Dupa ce au fiert si cartofii adaugam bulionul care l-am desfacut cu un pic de apa si i-am adaugat piper si secretul gustului dupa gust. peste toate am adaugat si lingurita de busuioc si am lasat sa fiarba pana s-a legat. la final am inchis focul si am adaugat usturoiul si am tinut vasul acoperit cam 15 minute pentru ca ostropelul sa isi i-a aroma de usturoi. Se serveste cald cu mamaliguta. Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel din porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

jolygina 1

20.03.2012, 09:52

mmm bun

Sim0na 1

20.03.2012, 21:58

Imi place!!!

tanyapatap 1

21.03.2012, 17:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu cartofi si garnitura de legume