Rulada din carne tocata

de Lau in Porc, 26 Iun 2013 | 17568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • jumatate de paine veche
  • patrunjel verde
  • 1 capatana de usturoi
  • sare si piper
  • Umplutura 1
  • 150 g cascaval
  • ardei rosu
  • morcov
  • ciuperci
  • fasole verde
  • umplutura 2
  • 150 g cascaval
  • 4 oua
  • 300 g legume mexicane
  • sunca
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata:

Painea o inmuiem in apa si o scurgem bine,


Intr-un vas adaugam carnea,painea,si restul de ingediente,condimentam cu sare si piper dupa gust,


Pe o folie de aluminiu intindem 1/2 din compozitie(cu mana umeda sau cu sucitorul uns cu ulei)


Peste stratul de carne adugam cascavalul ras,legumele(fierte inainte) si cu ajutorul foliei rulam( avand grija ca sa nu rulam cu tot cu folie:))


Pentru a 2 rulada am fiert ouale in apa cu sare,


Legumele le-am fiert dupa care cu blenderu le-am pisat,am adaugat cascavalul ras si sare si piper dupa gust


Am intins un strat de carne pe folia de aluminiu,deasupra la carnea am intins un strat de legume,adaugam sunca taiata si ouale pe margine,cu ajutorul foliei rulam,


Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Lau 1

03.07.2013, 14:53

babi5 1

20.08.2013, 06:49

babi5 1

24.01.2014, 15:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati cu pulpa de porc la cuptor