Friptura November

de epurasha2bb in Porc, 6 Mai 2010 | 6756 vizualizari

COMENTARII (20)

Rocsi 1

06.05.2010, 19:41

foarte frumos si savuros

epurasha2bb 1

06.05.2010, 19:43

multumesc rocsi!

gaby_duceag 1

06.05.2010, 19:52

ma dai gata cu toate!!!!mi s-a facut o foameeeee

ela 1

06.05.2010, 19:57

si pe mine m-ai inebunit cu toateeee

Sylvia 1

06.05.2010, 21:00

Super arata !

Bucataras Medi 1

06.05.2010, 21:50

un deliciu................

Dana Cristea - pusikmea 1

06.05.2010, 23:10

nadina73 1

07.05.2010, 01:03

super 5 furculite pt bucatar si 5 pt decor

epurasha2bb 1

07.05.2010, 08:14

multumesc fetelor!am bagat multe sa recuperez averea!friptura asta a fost una dintre cele mai gustoase din ce am mancat vreodata!va recomand reteta pt.musafiri cu toata increderea!

gaby_duceag 1

07.05.2010, 08:27

adica..vrei sa zici..sa-ti fim noi musafiri,nu?nu s-o facem noi

epurasha2bb 1

07.05.2010, 10:29

Oana 1

07.05.2010, 20:42

Mama, ce minunatieeee Arata extraordinar de bine!!

rivka 1

08.05.2010, 08:58

foarte fain, cum ai taiat cartofii?

Ina 1

08.05.2010, 09:03

Doamne, ce frumusete! Si-s sigura ca si gustul a fost pe masura (.....)
Felicitarile mele si ale sotului, Epurasha!

Ina 1

08.05.2010, 09:06

sotul zice ca tu meriti primul loc aici, la cat efort depui sa realizezi tot ce postezi aici si la cat de frumos iti iese tot

ela 1

08.05.2010, 11:14

cum ai facut frunzele alea din cartofi? sunt usoare frunzele alea,pot sa pluteasca in aer pana la mine?

marcela1979 1

08.05.2010, 15:46

mena29 1

08.05.2010, 20:33

Felicitari,arata minunat,cinci furculite

epurasha2bb 1

10.05.2010, 09:41

mltumesc fetelor! pai cartofii i-am taiat felii lunguiete si grosute si i-am crestat pe margine cu un cutit pur si simplu.Apoi am trasat cu varful cutitului vinisoarele acelea specifice frunzelor, pe mijloc si razant spre margini si gata!

epurasha2bb 1

10.05.2010, 09:41

Ina multumesste-i sotului ta din partea mea pentru compliment!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca