Friptura November

de epurasha2bb in Porc, 6 Mai 2010 | 3886 vizualizari

 

fiindca la noi ploua de rupe mi-am amintit de reteta asta a mea de efect la musafiri

 

INGREDIENTE

  • 1 punga magica Knorr pentru pui sau porc
  •   vin-
  • 700 g carne porc gulas
  • 2 -3 cartofi
  • 1 carnat gras afumat
  • 3 graunti de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu
  • 3 linguri de bulion/ pasta de rosii
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura November:

Se incinge cuptorul.


Se taie carnea de porc bucati maricele si se pune in punga magica cu condimentele.


Se amesteca bine.


Se taie rondele carnatul si se prajeste putin, nu de tot.


Se adauga apoi si rondelele de carnat afumat in punga impreuna cu carnea de porc si 3 graunti de usturoi tocati rondele.


Se lasa sa se patrunda bine.


Se desface apoi punga si se adauga vinul si o lingura de ulei.


Se lasa sa se rumeneasca fara sa mai inchidem punga.


In alta tava asezam feliile de cartofi taiate in forma de frunze si date cu bulion, ulei si parmezan deasupra, iar cu grija turnam printre ele putina zeama de supa de carne.


Se dau la cuptor pana se rumenesc.


Se servesc pe un platou pe care asezam pe margini frunzele din cartofi rumenite si in mijloc friptura de porc cu carnati si vin.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura November" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mena29 1

08.05.2010, 20:33

Felicitari,arata minunat,cinci furculite

epurasha2bb 1

10.05.2010, 09:41

mltumesc fetelor! pai cartofii i-am taiat felii lunguiete si grosute si i-am crestat pe margine cu un cutit pur si simplu.Apoi am trasat cu varful cutitului vinisoarele acelea specifice frunzelor, pe mijloc si razant spre margini si gata!

epurasha2bb 1

10.05.2010, 09:41

Ina multumesste-i sotului ta din partea mea pentru compliment!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor