Friptura November

de epurasha2bb in Porc, 6 Mai 2010 | 3688 vizualizari

 

fiindca la noi ploua de rupe mi-am amintit de reteta asta a mea de efect la musafiri

 

INGREDIENTE

  • 1 punga magica Knorr pentru pui sau porc
  •   vin-
  • 700 g carne porc gulas
  • 2 -3 cartofi
  • 1 carnat gras afumat
  • 3 graunti de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu
  • 3 linguri de bulion/ pasta de rosii
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura November:

Se incinge cuptorul.

Se taie carnea de porc bucati maricele si se pune in punga magica cu condimentele.

Se amesteca bine.

Se taie rondele carnatul si se prajeste putin, nu de tot.

Se adauga apoi si rondelele de carnat afumat in punga impreuna cu carnea de porc si 3 graunti de usturoi tocati rondele.

Se lasa sa se patrunda bine.

Se desface apoi punga si se adauga vinul si o lingura de ulei.

Se lasa sa se rumeneasca fara sa mai inchidem punga.

In alta tava asezam feliile de cartofi taiate in forma de frunze si date cu bulion, ulei si parmezan deasupra, iar cu grija turnam printre ele putina zeama de supa de carne.

Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Se servesc pe un platou pe care asezam pe margini frunzele din cartofi rumenite si in mijloc friptura de porc cu carnati si vin.

Pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

Friptura November-0
Friptura November-1
Friptura November-2
Friptura November-3
Friptura November-4
Friptura November-5

COMENTARII (20)

mena29

mena29 1

08.05.2010, 20:33

Felicitari,arata minunat,cinci furculite

epurasha2bb

epurasha2bb 1

10.05.2010, 09:41

mltumesc fetelor! pai cartofii i-am taiat felii lunguiete si grosute si i-am crestat pe margine cu un cutit pur si simplu.Apoi am trasat cu varful cutitului vinisoarele acelea specifice frunzelor, pe mijloc si razant spre margini si gata!

epurasha2bb

epurasha2bb 1

10.05.2010, 09:41

Ina multumesste-i sotului ta din partea mea pentru compliment!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!