Carne frageda de porc la cuptor

de Gherca Daniela in Porc, 15 Feb 2016 | 5635 vizualizari

 

O carnita foarte frageda, aromata si tare buna! Intr-adevar este putin cam scumpa, dar o data in an este Valentine's Day!

 

INGREDIENTE

  • 10 muschiuleti mici de porc (extrasi din pulpa din fata a piciorului)- foto 4
  • 1/2 pahar de ulei
  • sare
  • piper
  • 6 catei mici de usturoi
  • herbes de provence
  • busuioc uscat
  • 5 linguri sos de soia
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 1/2 pahar apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne frageda de porc la cuptor:

 Spalam bine carnea in apa rece si o stergem cu servetele de bucatarie.
Asezam carnea intr-o tava si o condimentam cu sare, piper, herbes de provence, busuioc, usturoiul lasat intreg sau taiat in 2, sosul de soia si uleiul, apoi bagam tava la cuptor pentru jumatate de ora, sau pana se rumeneste putin deasupra. Scoatem tava, intoarcem carnea pe partea cealalta si adaugam vinul cu apa si mai lasam la cuptor pana scade tot lichidul, iar carnea s-a rumenit frumos.
 Noi am servit cu fasole verde! http://www.bucataras.ro/retete/mancare-de-fasole-verde-de-post-74543.html
Pofta buna!

TIPS-URI

1

se poate condimenta dupa bunul plac si cu alte condimente aromate sau chiar picante!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne frageda de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mirela0911 1

16.02.2016, 18:26

Ce carnita buna ai pregatit!

Stefania1964 1

17.02.2016, 14:01

mmm ce bine arata si cu siguranta este tare gustoasa!

mihaelar63 1

19.02.2016, 09:29

Perfect pe gustul meu !!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca din piure de cartofi cu carne si carnati de la oala cu untura