Carne frageda de porc la cuptor

de Gherca Daniela in Porc, 15 Feb 2016 | 1382 vizualizari

 

O carnita foarte frageda, aromata si tare buna! Intr-adevar este putin cam scumpa, dar o data in an este Valentine's Day!

 

INGREDIENTE

  • 10 muschiuleti mici de porc (extrasi din pulpa din fata a piciorului)- foto 4
  • 1/2 pahar de ulei
  • sare
  • piper
  • 6 catei mici de usturoi
  • herbes de provence
  • busuioc uscat
  • 5 linguri sos de soia
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 1/2 pahar apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne frageda de porc la cuptor:

Spalam bine carnea in apa rece si o stergem cu servetele de bucatarie.
Asezam carnea intr-o tava si o condimentam cu sare, piper, herbes de provence, busuioc, usturoiul lasat intreg sau taiat in 2, sosul de soia si uleiul, apoi bagam tava la cuptor pentru jumatate de ora, sau pana se rumeneste putin deasupra. Scoatem tava, intoarcem carnea pe partea cealalta si adaugam vinul cu apa si mai lasam la cuptor pana scade tot lichidul, iar carnea s-a rumenit frumos.
Noi am servit cu fasole verde! http://www.bucataras.ro/retete/mancare-de-fasole-verde-de-post-74543.html
Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se poate condimenta dupa bunul plac si cu alte condimente aromate sau chiar picante!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne frageda de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mirela0911 1

16.02.2016, 18:26

Ce carnita buna ai pregatit!

Stefania1964 1

17.02.2016, 14:01

mmm ce bine arata si cu siguranta este tare gustoasa!

mihaelar63 1

19.02.2016, 09:29

Perfect pe gustul meu !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc