Cartofi in straturi

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 30 Oct 2010 | 4235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g cartofi
  • 2 carnati
  • 2 oua fierte
  • 1 ou crud
  • 100 g cascaval
  • 100 g smantana
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in straturi:

Cartofii se fierb in coaja,apoi se decojesc si se taie felii potrivit de groase.Carnatul se taie felii si se rumeneste in 2 linguri de ulei.Ouale fierte se taie felii.O tava(eu am folosit una de chec)se unge cu ulei si se tapeteaza cu pesmet.Se aseaza un rand de cartofi,se condimenteaza si peste se rade putin cascaval.Peste cascaval se pun carnatii intr-un strat,apoi un strat de cartofi,cascaval,felii de oua,cartofi.Un ou se bate cu o lingura de apa,se sareaza si se pipereaza si se amesteca cu smantana.Acest amestec se toarna peste cartofi,uniform.Se rade multttt cscava si se da tava la cuptor pana se rumeneste cascavalul(45 min aprox).Noi am servit cu smantana si gogosari in otet!


 

TIPS-URI

1

se servesc calzi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in straturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Laly 1

31.10.2010, 00:28

Ina noi suntem fete paroliste si lasam tacamurile in urma noastra

nadina73 1

31.10.2010, 21:11

super buni5f

babi5 1

06.10.2013, 16:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv placinta cu branza de vaci
  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Șnițel de porc în crustă de mălai