Fripturica de pui cu fundite

de epurasha2bb in Pui, 3 Mar 2010 | 4655 vizualizari

COMENTARII (12)

Miha 1

03.03.2010, 20:36

epurasha2bb 1

03.03.2010, 20:42

mersi miha!

silvi0ara 1

03.03.2010, 21:13

epurasha2bb 1

03.03.2010, 21:22

mersi silvioara!

Teo 1

03.03.2010, 22:41

asa e , fara fundite nu e pofta de mancare!

epurasha2bb 1

03.03.2010, 22:54

, pai nu sunt eu daca nu fac ceva acolo, sa faca cu ochiul mancarea

mihaelar63 1

04.03.2010, 00:19

mai poti sa desfaci nodul ?
initial am crezut ca ai facut cu garni de paste fundite

epurasha2bb 1

04.03.2010, 08:16

pai eventual cu limba! am vazut ca unii pot sa inoade in gura cu limba codite de cireseeu ...cu degetele...si ma limitez la praz, ca e de aci de la mine...
Acu' serios, l-am pus de decor dar poate fi mancat si el ca e sanatos, daca va place puteti lua fundita si o mestecati direct cu nod sau o taiati cu cutitul.

Oana 1

04.03.2010, 15:10

Super bun!

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 09:34

Superrr prezentarea,cred ca a fost un deliciu acest fel de mancare.Toate furculitele le ai de la mine.

epurasha2bb 1

09.03.2010, 11:04

multumesc frumos!

epurasha2bb 1

01.10.2010, 20:22

maine cred ca asta gatesc! ca e in culori de toamna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu kapia