Fritatta cu pui

de Oana in Pui, 11 Mai 2014 | 22760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat, mai mic
  • 200 g bacon feliat
  • jumatate de ardei gras rosu
  • un fir de ceapa verde
  • 3 cartofi
  • 4 oua
  • 200 g branza telemea
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper 
  • parmezan ras deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritatta cu pui:

Cartofii se taie pe jumatate si apoi in felii mai groase si se fierb in apa cu sare pana se inmoaie, dar sa nu se sfarame. Se scurg de apa si se lasa putin la racit.


Pieptul de pui se taie cubulete mici si se caleste in uleiul incins. Se intoarce pe ambele parti. Se adauga apoi baconul taiat felii si ardeiul si ceapa verde taiate dupa plac. Se lasa sa se inmoaie. Se adauga apoi cartofii. Se condimenteaza cu sare si piper. Ouale se bat si se amesteca cu branza rasa si se rastoarna in tigaie. Se lasa la foc mic cu capacul pus. Cand incepe sa se inchege deasupra se intoarce pe partea cealalta, cu ajutorul unei farfurii intinse. Se pune farfuria deasupra tigaii, cu doua prosoape de bucatarie se tine bine farfuria lipita de tigaie si cu o miscare ferma se rastoarna fritatta. Apoi se pune inapoi in tigaie, pe partea necoapta si se mai lasa 2-3 minute pe foc.


Se scoate pe un platou si se presara parmezan ras. Se serveste calda!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fritatta cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ralu_ca 1

12.05.2014, 10:17

excelenta !

Oana 1

12.05.2014, 12:09

laura_n 1

12.05.2014, 13:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pui marocan