Frittata cu spanac si cartofi

de Lau in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 5819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 1 cana spanac(fiert si tocat)
  • ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • sare
  • piper
  • 6 oua
  • 1/2 cana lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu spanac si cartofi:

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem cubulete sau felii,

Intr-o tigaie adaugam putin ulei si adaugam cartofii care ii prajim pe ambele parti,

Adaugam spanacul,ceapa,usturoiul tocat si amestecam,lasam cca 3 min pe foc,

Intr-un bol batem ouale cu sare,piper si laptele,adaugam 1/2 din compozitia de oua peste cartofi si amestecam,

Ungem o tava cu ulei si adaugam amestecul de cartofi,deasupra adaugam restul de compozitie ramasa si dam la cuptor cca 30 min,

Pana se rumeste frumos (se poate adauga cascaval ras deasupra)

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu spanac si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

danakarin 1

30.03.2014, 00:37

Bravo! Super bun!

Lau 1

30.03.2014, 11:36

cristeena20 1

03.04.2014, 12:26

super!!!1 o sa fac si eu aceasta minunata fritata

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute