Frunze de vita pentru sarmalute

de Constelatialeu in Conserve, 31 Mai 2013 | 2434 vizualizari

 

Mama le-a cules eu le-am pregatit pentru la iarna....

 

INGREDIENTE

  • 250 frunze de vita
  • 2 l apa
  • 4 linguri sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frunze de vita pentru sarmalute:

Se culeg frunzele care sunt crude si nu sunt foarte crestate .Se taie coditele.Apa cu sarea se pun la fiert,cand incepe sa fiarba se pun frunzele in apa si se lasa pana-si schimba culoarea.Se scot,se scurg si apoi se pun cate 20-30 una peste alta si se ruleaza.


Se fac pachetele cu rulourile de frunze si se baga la congelator.Se pastreaza foarte bine.Eu mai am si acum de anul trecut si sunt in stare foarte buna.Se scoate 1,2 pachetele in functie de cate sarmalute vrem sa facem.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frunze de vita pentru sarmalute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mihaelar63 1

31.05.2013, 23:11

Eu ma uitam la tot felulde retete de pus frunzele la borcan . Imi place , varianta ta , simpla si eficienta

_Alina_ 1

01.06.2013, 09:31

ianculubita 1

03.06.2013, 16:36

Pentru mine,la fel procedez dar pentru fete ca sa le trimit,le pun la sticla;foarte bune sunt si la sticla!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu varza rosie