Frunze de vita pentru sarmalute

de Constelatialeu in Conserve, 31 Mai 2013 | 3087 vizualizari

 

Mama le-a cules eu le-am pregatit pentru la iarna....

 

INGREDIENTE

  • 250 frunze de vita
  • 2 l apa
  • 4 linguri sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frunze de vita pentru sarmalute:

Se culeg frunzele care  sunt crude si nu sunt foarte crestate .Se taie coditele.Apa cu sarea se pun la fiert,cand incepe sa fiarba se pun frunzele in apa si se lasa pana-si schimba culoarea.Se scot,se scurg si apoi se pun cate 20-30 una peste alta si se ruleaza.

Se fac pachetele cu rulourile de frunze si se baga la congelator.Se pastreaza foarte bine.Eu mai am si acum de anul trecut si sunt in stare foarte buna.Se scoate 1,2 pachetele in functie de cate sarmalute vrem sa facem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frunze de vita pentru sarmalute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mihaelar63 1

31.05.2013, 23:11

Eu ma uitam la tot felulde retete de pus frunzele la borcan . Imi place , varianta ta , simpla si eficienta

_Alina_ 1

01.06.2013, 09:31

ianculubita 1

03.06.2013, 16:36

Pentru mine,la fel procedez dar pentru fete ca sa le trimit,le pun la sticla;foarte bune sunt si la sticla!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Silvoita