Fudulii de curcan la tigaie

de silvi0ara in Mancaruri cu carne, 10 Noi 2010 | 34257 vizualizari

 

Bai sa nu radeti de reteta mea,ca m-am chinuit mult sa casterez atatia curcani.Ca si eu am facut ochii mari cand al meu sot a venit cu ele de la piata.Dar sa stiti ca au fost chiar delicioase.O sa mai incerc data viitoare sa le fac si la gratar.

 

INGREDIENTE

  • 500g fudulii de curcan
  • 3 catei de usturoi
  • 2-3 linguri vin alb
  • sare si piper
  • 1 lingura unt

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de curcan la tigaie:

 Mai intai curatam usor si cu grija fuduliile de pielita si le lasan 10 minute in apa rece cu putina sare si otet.Apoi le scurgem si le stergem bine cu un prospo de hartie,dar atentie ca sunt fragile.Intr-o tigaie punem untul si cei 3 catei de usturoi putin zdrobit,ii lasam sa se inmoie putin,doar pentru aroma,apoi in scotem din tigaie.Cad untul s-a topit,adaugam fuduliile,condimentam cu sare,piper si usturoi pudra,amestecam usor in ele sa nu le saramam,iar cand au capatat putin culoare aurie adaugam vinul,le mai lasam cat sa se evapore acloolul din vin si gat poti fi servite alaturi de ce garniture va place.Sunt delicioase.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de curcan la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Fudulii de curcan la tigaie-0
Fudulii de curcan la tigaie-1
Fudulii de curcan la tigaie-2
Fudulii de curcan la tigaie-3
Fudulii de curcan la tigaie-4

COMENTARII (20)

BarbatLaCratita

BarbatLaCratita 1

25.11.2010, 01:35

LALY a fost cea mai tare: "Cred ca sunt tare bune,indiferent ale cui or fi"

silvi0ara

silvi0ara 1

28.11.2010, 16:09

christyansen

christyansen 1

09.08.2014, 14:33

f bune bv bv bv bv bv

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!