Fudulii de curcan la tigaie

de silvi0ara in Mancaruri cu carne, 10 Noi 2010 | 55731 vizualizari

 

Bai sa nu radeti de reteta mea,ca m-am chinuit mult sa casterez atatia curcani.Ca si eu am facut ochii mari cand al meu sot a venit cu ele de la piata.Dar sa stiti ca au fost chiar delicioase.O sa mai incerc data viitoare sa le fac si la gratar.

 

INGREDIENTE

  • 500g fudulii de curcan
  • 3 catei de usturoi
  • 2-3 linguri vin alb
  • sare si piper
  • 1 lingura unt

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de curcan la tigaie:

 Mai intai curatam usor si cu grija fuduliile de pielita si le lasan 10 minute in apa rece cu putina sare si otet.Apoi le scurgem si le stergem bine cu un prospo de hartie,dar atentie ca sunt fragile.Intr-o tigaie punem untul si cei 3 catei de usturoi putin zdrobit,ii lasam sa se inmoie putin,doar pentru aroma,apoi in scotem din tigaie.Cad untul s-a topit,adaugam fuduliile,condimentam cu sare,piper si usturoi pudra,amestecam usor in ele sa nu le saramam,iar cand au capatat putin culoare aurie adaugam vinul,le mai lasam cat sa se evapore acloolul din vin si gat poti fi servite alaturi de ce garniture va place.Sunt delicioase.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de curcan la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

Reteta de pizza cu margini umplute (din nou, alt aluat)

pe 16.09 la 21:41

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata calda de curcan si ardei copti