Fudulii de curcan la tigaie

de silvi0ara in Mancaruri cu carne, 10 Noi 2010 | 57580 vizualizari

 

Bai sa nu radeti de reteta mea,ca m-am chinuit mult sa casterez atatia curcani.Ca si eu am facut ochii mari cand al meu sot a venit cu ele de la piata.Dar sa stiti ca au fost chiar delicioase.O sa mai incerc data viitoare sa le fac si la gratar.

 

INGREDIENTE

  • 500g fudulii de curcan
  • 3 catei de usturoi
  • 2-3 linguri vin alb
  • sare si piper
  • 1 lingura unt

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de curcan la tigaie:

 Mai intai curatam usor si cu grija fuduliile de pielita si le lasan 10 minute in apa rece cu putina sare si otet.Apoi le scurgem si le stergem bine cu un prospo de hartie,dar atentie ca sunt fragile.Intr-o tigaie punem untul si cei 3 catei de usturoi putin zdrobit,ii lasam sa se inmoie putin,doar pentru aroma,apoi in scotem din tigaie.Cad untul s-a topit,adaugam fuduliile,condimentam cu sare,piper si usturoi pudra,amestecam usor in ele sa nu le saramam,iar cand au capatat putin culoare aurie adaugam vinul,le mai lasam cat sa se evapore acloolul din vin si gat poti fi servite alaturi de ce garniture va place.Sunt delicioase.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de curcan la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Racitura cu pui (sau piftie)