Ceafa de porc la teflon

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 20 Apr 2010 | 3593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 kg ceafa de porc
  • - 75 ml vin alb
  • - sare, piper
  • - boia
  • - cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la teflon:

Se taie felii subtiri ceafa de porc, se spala si se bate putin cu ciocanul. Se condimenteaza cu sare, piper boia, cimbru si se stropeste cu putin vin. Se lasa 1-2 ore la macerat. Inainte de a o pune in tigaie carnea se usuca cu un servet de bucatarie. Se pune in tigaia de teflon incalzita in prealabil si cand este gata rumenita pe o parte se intoarce pe cealalta parte. Cand este bine rumenita pe ambele parti se scoate pe o farfurie si se serveste cu diferite garnituri. Eu de data asta am avut garnitura de orez si varza de Bruxelles.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la teflon" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

nadina73 1

20.04.2010, 17:33

arta foarte bine su cu varza de bruxel

dicarmencitta1957 1

20.04.2010, 19:10

Tot ceafa este mai gustoasa..... Ai 5 furculite de la mine Medi.Felicitari.

Bucataras Medi 1

20.04.2010, 21:00

multumesc,carmen!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu portocale