Iepure intreg la cuptor

de susu in Mancaruri cu carne, 14 Oct 2014 | 4437 vizualizari

 

Iepurele il iau de la lidl, aduc mereu si sunt foarte buni

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure de crescatorie
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri sos de soia
  • 3 linguri vin rosu sec
  • 1 lgt curry
  • 1 lgt boia
  • 1 lg mustar
  • coriandru
  • oregano
  • boabe de piper
  • cimbru
  • foi de dafin
  • usturoi
  • 1/2 kg ciuperci
  • 3-4 cartofi
  • slaninuta afumata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure intreg la cuptor:

Facem un bait din ingredientele de mai sus, crestam iepurele si-l inpanam cu usturoi si slanina. Ungem iepurele si-l dam la rece pana a doua zi. Punem in tava aragazului cartofii taiati in 4, ciupercile intregi, presaram boia, curry, cimbru, putin si putin  ulei, Punem iepurele intreg si 2 cani de apa. Acoperim cu folie si dam la cuptor vreo 30 de minute dupa care inlaturam folia si lasam sa se rumeneasca. Ungem iepurele din cand in cand cu sosul din tava. Cine doreste poate sa-l stinga cu o cana de vin rosu sau alb.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure intreg la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Iepure intreg la cuptor-0
Iepure intreg la cuptor-1
Iepure intreg la cuptor-2
Iepure intreg la cuptor-3
Iepure intreg la cuptor-4
Iepure intreg la cuptor-5
Iepure intreg la cuptor-6
Iepure intreg la cuptor-7

COMENTARII (6)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

15.10.2014, 10:14

kukibella

kukibella 1

15.10.2014, 10:54

babi5

babi5 1

15.10.2014, 17:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!