Hamburger

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 11 Noi 2016 | 1460 vizualizari

 

A zis Vali sa caut reteta lui Scarlatescu, ca se tot lauda ca al lui e cel mai bun.....Am gasit eu o inregistrare in care povestea ce si cu, dar sa nu credeti ca dadea si cantitatile, asa ca am improvizat, dupa gust... noroc ca mie imi place sa gust si n-am nici o problema sa gust carne cruda....

 

INGREDIENTE

  • 630 g carne de porc cu grasime, tocata
  • 500 g carne de vita tocata
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • mustar 3 lingurite
  • ketchup 2 linguri
  • ceapa rosie
  • varza rosie
  • rosie
  • castravete murat
  • maioneza
  • cartofi prajiti
  • salata verde
  • chifle ( facute in casa)
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger:

Mai intai amestecam carnea de porc cu carnea de vita, adaugam sarea, piperul, mustarul si ketchup si omogenizam. Formam hamburgerul il asezam pe o tava si il dam ca frigider pentru aproximativ 2 ore. Inainte sa ne apucam sa frigem hamburgerii, taiem ceapa solzisori, taiem varza si o frecam cu putina sare, punem cartofii la prajit, taiem roasia si castravetii. Punem la incins o tigaie , cand este incinsa bine asezam hamburgerii, ii lasam cca 3-4 min pe o parte, 3-4 min pe partea cealalta. Apoi sectionam chifla si jonglam cu ingredientele cum vrem, strat dupa strat. Eu am uns o parte de chifla cu ketchup pe partea cealalta cu maioneza, am asezat o frunza de salata, ceapa castravete, hamburger, rosie, varza rosie , 2-3 cartofi pai.cam asta-i toata filozofia. Eu nu ma dau in vant dupa asa ceva, dar chiar a fost delicios. Nu i-am facut pe toti ca-s satiosi, mai mancam si maine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

iri_iri 1

13.11.2016, 11:16

Bya Ralu 1

14.11.2016, 11:03

bun

Xandrinne 1

20.11.2016, 09:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake rece cu ciocolata si visine

de oanapl 6

ieri la 22:50

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

de Rocsi 9

ieri la 20:21

Piept de porc la cuptor, cu varza dulce, in sos de rosii

de vasimur 2

ieri la 19:09

Suc de mere dupa reteta veche

de Ksenya 4

ieri la 17:36

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj