Hamburger

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 11 Noi 2016 | 1737 vizualizari

 

A zis Vali sa caut reteta lui Scarlatescu, ca se tot lauda ca al lui e cel mai bun.....Am gasit eu o inregistrare in care povestea ce si cu, dar sa nu credeti ca dadea si cantitatile, asa ca am improvizat, dupa gust... noroc ca mie imi place sa gust si n-am nici o problema sa gust carne cruda....

 

INGREDIENTE

  • 630 g carne de porc cu grasime, tocata
  • 500 g carne de vita tocata
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • mustar 3 lingurite
  • ketchup 2 linguri
  • ceapa rosie
  • varza rosie
  • rosie
  • castravete murat
  • maioneza
  • cartofi prajiti
  • salata verde
  • chifle ( facute in casa)
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger:

Mai intai amestecam carnea de porc cu carnea de vita, adaugam sarea, piperul, mustarul si ketchup si omogenizam. Formam hamburgerul il asezam pe o tava si il dam ca frigider pentru aproximativ 2 ore. Inainte sa ne apucam sa frigem hamburgerii, taiem ceapa solzisori, taiem varza si o frecam cu putina sare, punem cartofii la prajit, taiem roasia si castravetii. Punem la incins o tigaie , cand este incinsa bine asezam hamburgerii, ii lasam cca 3-4 min pe o parte, 3-4 min pe partea cealalta. Apoi sectionam chifla si jonglam cu ingredientele cum vrem, strat dupa strat. Eu am uns o parte de chifla cu ketchup pe partea cealalta cu maioneza, am asezat o frunza de salata, ceapa castravete, hamburger, rosie, varza rosie , 2-3 cartofi pai.cam asta-i toata filozofia. Eu nu ma dau in vant dupa asa ceva, dar chiar a fost delicios. Nu i-am facut pe toti ca-s satiosi, mai mancam si maine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

iri_iri 1

13.11.2016, 11:16

Bya Ralu 1

14.11.2016, 11:03

bun

Xandrinne 1

20.11.2016, 09:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Hamburger preparat in casa