Hamburger

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 11 Noi 2016 | 6191 vizualizari

 

A zis Vali sa caut reteta lui Scarlatescu, ca se tot lauda ca al lui e cel mai bun.....Am gasit eu o inregistrare in care povestea ce si cu, dar sa nu credeti ca dadea si cantitatile, asa ca am improvizat, dupa gust... noroc ca mie imi place sa gust si n-am nici o problema sa gust carne cruda....

 

INGREDIENTE

  • 630 g carne de porc cu grasime, tocata
  • 500 g carne de vita tocata
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • mustar 3 lingurite
  • ketchup 2 linguri
  • ceapa rosie
  • varza rosie
  • rosie
  • castravete murat
  • maioneza
  • cartofi prajiti
  • salata verde
  • chifle ( facute in casa)
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger:

Mai intai amestecam carnea de porc cu carnea de vita, adaugam sarea, piperul, mustarul si ketchup si omogenizam. Formam hamburgerul il asezam pe o tava si il dam ca frigider pentru aproximativ 2 ore. Inainte sa ne apucam sa frigem hamburgerii, taiem ceapa solzisori, taiem varza si o frecam cu putina sare, punem cartofii la prajit, taiem roasia si castravetii. Punem la incins o tigaie , cand este incinsa bine asezam hamburgerii, ii lasam cca 3-4 min pe o parte, 3-4 min pe partea cealalta. Apoi sectionam chifla si jonglam cu ingredientele cum vrem, strat dupa strat. Eu am uns o parte de chifla cu ketchup pe partea cealalta cu maioneza, am asezat o frunza de salata, ceapa castravete, hamburger, rosie, varza rosie , 2-3 cartofi pai.cam asta-i toata filozofia. Eu nu ma dau in vant dupa asa ceva, dar chiar a fost delicios. Nu i-am facut pe toti ca-s satiosi, mai mancam si maine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de porc