Furikake (condiment pentru orez din alge si susan)

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 30 Mar 2016 | 558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi alge nori
  • 55 grame susan negru prajit
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita orez
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Furikake (condiment pentru orez din alge si susan):

Se coc foile nori direct pe flacara pana isi schimba culoarea, cu grija sa nu se arda. Se taie cu o foarfeca in bucati mici.


Se amesteca si maruntesc 1/2 din cantitatea de seminte de susan cu sare si piper, cu ajutorul unui mojar.


Se amesteca cu restul de seminte si se pastreaza intr-un recipient cu capac.


 

TIPS-URI

1

Delicios cu preparate pe baza de orez sau taitei

Daca ti-a placut reteta noastra "Furikake (condiment pentru orez din alge si susan)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Gherca Daniela 1

30.03.2016, 18:59

MotanLaOale 1

30.03.2016, 19:27

Geanina87 1

31.03.2016, 08:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

RETETA RECOMANDATA
Clatite aperitiv cu vinete