Fursecuri catelusi

de gaby_gabytza in Prajituri, 26 Feb 2013 | 1300 vizualizari

 

reteta am luat-o de pe un alt site,e foarte usor de facut>:D

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina
  • 120 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 gabenusuri
  • 3 linguri smantana
  • 1 esenta vanilie
  • 3 linguri cacao
  • cca 500 g faina
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri catelusi:

Mixam margarina cu zaharul pana se dizolva zaharul.Adaugam smantana si esenta.Amestecam si adaugam galbenusurile amestecate cu plicurile de zahar vanilat.Impartim compozitia in 2.


In prima adaugam cacaoa si cca 220 g faina,framantam pana rezulta un aluat usor de modelat.


In a 2 a adaugam doar faina si framantam pana rezulta un aluat nelipicios.


Dam la frigider cca 30 minute


Intindem din fiecare coca cate o foaie separat si decupam inimioare din fiecare.


Formam catelusi-capul format din o inimioara cacao, adaugam urechile formate din o inimioara alba taiata in doua, le apasam putin sa se lipeasca impreuna.


Apoi ii formam ochii si gura cu bilute formate din aluat alb.Daca vrem le adaugam la fete o fundita si la catei papion .


Ii asezam intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mediu cca 20 minute


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri catelusi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Zamfira 1

26.02.2013, 21:21

ce draguti, super frumosi si buni!!!!

Cris2711 1

26.02.2013, 21:59

faini

Bya Ralu 1

27.02.2013, 02:21

sunt faini

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi si branza de vaci