Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane

de laura_n in Dulciuri, 17 Mar 2015 | 2655 vizualizari

 

Va spun de la inceput, le recomand din tot sufletul!
Nu au zahar, nu au faina de grau, nu sunt hipercalorice, dar sunt tare gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 banane foarte coapte (negre eventual)
  • 50 gr unt moale
  • 100 gr faina de migdale
  • 100 gr fulgi ovaz
  • 50 gr nuca de cocos
  • 30 gr cacao neagra
  • scortisoara
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane:

Intr-un castron, punem bananele, ouale si untul. Mixam intai la viteza mica, apoi la viteza mare pana obtinem o compozitie omogena. Adaugam faina de migdale, nuca de cocos, fulgii de ovaz, cacaoa si scortisoara. Amestecam cu o spatula pana seincorporeaza toate.

Pornim cuptorul la foc mediu.

Pregatim o tava cu hartie de copt. Formam cate un biscuite rotund si il asezam in tava. 

Dam la copt, la foc mediu, aproximativ 15 minute. Scoatem si lasam la racit pe un gratar.

 

 

TIPS-URI

1

Nu sunt foarte dulci, dar sunt foarte gustosi si asta in mare parte datorita

2

1. faina de migdale

3

2. cacao

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

17.03.2015, 21:44

Mmmm...

dantes 1

18.03.2015, 06:36

Interesante!

mirela0911 1

19.03.2015, 15:22

O trecem la favo!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu nuca si gem