Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane

de laura_n in Dulciuri, 17 Mar 2015 | 1210 vizualizari

 

Va spun de la inceput, le recomand din tot sufletul!
Nu au zahar, nu au faina de grau, nu sunt hipercalorice, dar sunt tare gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 banane foarte coapte (negre eventual)
  • 50 gr unt moale
  • 100 gr faina de migdale
  • 100 gr fulgi ovaz
  • 50 gr nuca de cocos
  • 30 gr cacao neagra
  • scortisoara
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane:

Intr-un castron, punem bananele, ouale si untul. Mixam intai la viteza mica, apoi la viteza mare pana obtinem o compozitie omogena. Adaugam faina de migdale, nuca de cocos, fulgii de ovaz, cacaoa si scortisoara. Amestecam cu o spatula pana seincorporeaza toate.

Pornim cuptorul la foc mediu.

Pregatim o tava cu hartie de copt. Formam cate un biscuite rotund si il asezam in tava. 

Dam la copt, la foc mediu, aproximativ 15 minute. Scoatem si lasam la racit pe un gratar.

 

 

TIPS-URI

1

Nu sunt foarte dulci, dar sunt foarte gustosi si asta in mare parte datorita

2

1. faina de migdale

3

2. cacao

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane-0
Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane-1
Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane-2
Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane-3
Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane-4
Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane-5

COMENTARII (18)

Rocsi

Rocsi 1

17.03.2015, 21:44

Mmmm...

dantes

dantes 1

18.03.2015, 06:36

Interesante!

mirela0911

mirela0911 1

19.03.2015, 15:22

O trecem la favo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!