Fursecuri cu gem

de ionela2682 in Dulciuri, 22 Mar 2012 | 1760 vizualizari

 

"Retetelemamei"sursa de inspiratie pentru aceste fursecuri.

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina(+2-3 lg)
  • 180 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • esenta e vanilie
  • coaja de lamaie
  • sare
  • Umplutura
  • dulceata/gem +1 lg nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem:

-se mixeaza bine untul cu zaharul pudra pana se inspumeaza


-se adauga oul si aromele


faina o cernem impreuna cu praful de copt si sarea


-omogenizam bine aluatul(mai adaugam 2-3 lg daca aluatul este molicel si se lipeste inca de maini) ,infoliem si dam la rece pentru minimum 30 min


-scoatem aluatul si forman mici bilute ,in mijlocul fiecarei bilute (cu ajutorul degetului)formam o adancitura in care vom pune cate putin din gemul/dulceata amestecata cu nuca macinata


-punem in tava si dam la cuptor pana se rumenesc frumos.


sursa: retetelemamei.ro

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Alinutza80 1

23.03.2012, 09:36

bun,bun

naomy 1

23.03.2012, 11:48

numai bune cu o ceasca de cafea

diana_k 1

23.03.2012, 21:39

bune si delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu caramel si mascarpone