Fursecuri cu gem

de ionela2682 in Dulciuri, 22 Mar 2012 | 4636 vizualizari

 

"Retetelemamei"sursa de inspiratie pentru aceste fursecuri.

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina(+2-3 lg)
  • 180 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • esenta e vanilie
  • coaja de lamaie
  • sare
  • Umplutura
  • dulceata/gem +1 lg nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem:

-se mixeaza bine untul cu zaharul pudra pana se inspumeaza

-se adauga oul si aromele

faina o cernem impreuna cu praful de copt si sarea

-omogenizam bine aluatul(mai adaugam 2-3 lg daca aluatul este molicel si se lipeste inca de maini) ,infoliem si dam la rece pentru minimum 30 min

-scoatem aluatul si forman mici bilute ,in mijlocul fiecarei bilute (cu ajutorul degetului)formam o adancitura in care vom pune cate putin din gemul/dulceata amestecata cu nuca macinata

-punem in tava si dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

sursa: retetelemamei.ro

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Alinutza80 1

23.03.2012, 09:36

bun,bun

naomy 1

23.03.2012, 11:48

numai bune cu o ceasca de cafea

diana_k 1

23.03.2012, 21:39

bune si delicioase

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri