Fursecuri cu gem

de - Andreea - in Dulciuri, 28 Aug 2013 | 4864 vizualizari

 

Reteta o am dintr-o revista pentru copii :)) ... Deci mai simplu de atit nu se poate :))) La cererea fetitei mele ne-am pus aseara si ne-am distrat amandoua facand fursecuri :) ... Foarte bune si foarte fragede !!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 1 ou
  • gem
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem:

Intr-o craticioara topim untul amestecand in continuu.

Intr-un bol batem oul si adaugam faina,zaharul si untul topit.Amestecam bine.

Pe un plan de lucru presaram faina si din compozitie facem bilute pe care apoi le turtim cu palma.Decupam cu o forma si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptorul incins la 175 grade pentru circa 15 minute.Cand sunt gata le scoatem si le lasam sa se raceasca.

Le ungem cu gem si lipim cate doua.

TIPS-URI

1

Daca se doreste se pot manca si fara gem,pudrate cu zahar pudra sau scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri umplute cu gem de prune