Fursecuri cu gem

de Andreea Caroline in Dulciuri, 28 Aug 2013 | 1606 vizualizari

 

Reteta o am dintr-o revista pentru copii :)) ... Deci mai simplu de atit nu se poate :))) La cererea fetitei mele ne-am pus aseara si ne-am distrat amandoua facand fursecuri :) ... Foarte bune si foarte fragede !!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 1 ou
  • gem
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem:

Intr-o craticioara topim untul amestecand in continuu.


Intr-un bol batem oul si adaugam faina,zaharul si untul topit.Amestecam bine.


Pe un plan de lucru presaram faina si din compozitie facem bilute pe care apoi le turtim cu palma.Decupam cu o forma si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Dam la cuptorul incins la 175 grade pentru circa 15 minute.Cand sunt gata le scoatem si le lasam sa se raceasca.


Le ungem cu gem si lipim cate doua.

 

TIPS-URI

1

Daca se doreste se pot manca si fara gem,pudrate cu zahar pudra sau scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (32)

RuxyRux 1

28.08.2013, 23:23

Frumoase si delicioase!

mamaieelena 1

29.08.2013, 15:17

Andreea Caroline 1

29.08.2013, 18:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura cu mamaliguta
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu bezea