Fursecuri cu nuca si caramel

de laura_n in Prajituri, 5 Ian 2014 | 7445 vizualizari

COMENTARII (35)

- Andreea - 1

05.01.2014, 16:13

diaconta 1

05.01.2014, 20:11

Tulai Doamne,cred c-ai profitat ca n-am fost,ai scris un articol lung cat China,ai postat un munte de retete,cred ca ti-ai inchis copii in casa sa poti face asta ))))

alilianaa 1

05.01.2014, 20:47

si acestea-mi plac.//

Mihaela11_jo 1

05.01.2014, 23:38

Delicioase

MotanLaOale 1

06.01.2014, 09:03

anca_rm 1

06.01.2014, 15:21

bunee tare fursecurile de casa

mihaela09maria 1

26.01.2014, 17:35

mie nu mi-au iesit si am respectat intocmai reteta. aluatul nu a fost in nici un caz suficient de tare incat sa intind o foaie, ba chiar moale ca o crema si asa ca am completat cu faina si in final nu a mai avut nici un gust decat de ........faina deci unde am gresit?

laura_n 1

26.01.2014, 20:44

Mihaela, imi pare rau este un aluat clasic de biscuiti, doar ca in loc de zahar am pus acest caramel. Este ca si cum am folosi ciocolata topita...nu stiu ce sa iti spun...aluatul facut de mine avea o consistenta buna, nu foarte tare, dar destul de bun ca sa iasa. daca te uiti la poze, o sa vezi ce fel a iesit. poate ca ai uitat sa pui ceva, nuca, sau ai folosit mai mult caramel, sau poate ca l-ai incorporat fierbinte...nu stiu. mie mi-au iesit niste fursecuri extraordinare si nu am facut numai o tura, ci de mai multe ori

Raluca57 1

06.02.2014, 21:49

Foarte bune! si nu se usuca repede. Eu am pus 1 cana nuci si au iesit f.bune. Raluca

Krystyan Trendy 1

20.06.2014, 09:19

delicioase

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu nuca de cocos