Fursecuri cu nuca si caramel

de laura_n in Prajituri, 5 Ian 2014 | 7402 vizualizari

COMENTARII (35)

- Andreea - 1

05.01.2014, 16:13

diaconta 1

05.01.2014, 20:11

Tulai Doamne,cred c-ai profitat ca n-am fost,ai scris un articol lung cat China,ai postat un munte de retete,cred ca ti-ai inchis copii in casa sa poti face asta ))))

alilianaa 1

05.01.2014, 20:47

si acestea-mi plac.//

Mihaela11_jo 1

05.01.2014, 23:38

Delicioase

MotanLaOale 1

06.01.2014, 09:03

anca_rm 1

06.01.2014, 15:21

bunee tare fursecurile de casa

mihaela09maria 1

26.01.2014, 17:35

mie nu mi-au iesit si am respectat intocmai reteta. aluatul nu a fost in nici un caz suficient de tare incat sa intind o foaie, ba chiar moale ca o crema si asa ca am completat cu faina si in final nu a mai avut nici un gust decat de ........faina deci unde am gresit?

laura_n 1

26.01.2014, 20:44

Mihaela, imi pare rau este un aluat clasic de biscuiti, doar ca in loc de zahar am pus acest caramel. Este ca si cum am folosi ciocolata topita...nu stiu ce sa iti spun...aluatul facut de mine avea o consistenta buna, nu foarte tare, dar destul de bun ca sa iasa. daca te uiti la poze, o sa vezi ce fel a iesit. poate ca ai uitat sa pui ceva, nuca, sau ai folosit mai mult caramel, sau poate ca l-ai incorporat fierbinte...nu stiu. mie mi-au iesit niste fursecuri extraordinare si nu am facut numai o tura, ci de mai multe ori

Raluca57 1

06.02.2014, 21:49

Foarte bune! si nu se usuca repede. Eu am pus 1 cana nuci si au iesit f.bune. Raluca

Krystyan Trendy 1

20.06.2014, 09:19

delicioase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cereale si fructe uscate