Fursecuri cu scortisoara

de adasev12 in Prajituri, 18 Dec 2012 | 1838 vizualizari

 

am reusit si eu sa fac azi cateva fursecuri...nu le-am mai glazurat desi aveam in plan, dar nu tiu cum se face ca copiii astia imi ocupa mai tot timpul...mai ales cea mica...

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina rama
  • 150 g zahar
  • o vanilie
  • jumatate praf de copt
  • coaja rasa de la o lamaie
  • o lingurita rasa de scortisoara
  • 1 ou
  • 4 linguri de iaurt
  • 3 linguri suc de sfecla rosie
  • faina cat cuprinde, cam 350 g
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu scortisoara:

Margarina se lasa la temperatura camerei, apoi se taie cubulete, se amesteca cu faina, vanilia si zaharul, apoi se adauga oul, praful de copt stins cu o lingurita de zeama de lamaie, coaja de lamaie rasa, scortisoara si sucul de sfecla, pt a-i da o tenta rosiatica. Vroiam sa fie si mai rosii, dar mi-a fost teama de gust...poate era mai bine daca luam colorant alimentar.... Se framanta aluatul pana devine elastic si comapct, se infoliaza si se da la rece.


Se scoate pe planseta infainata bine si se intinde o foaie de jumatate de cm, se taie diverse forme si se coc cam 15 minute, la 170-180 grade.


Se pot glazura sau lasa asa simple...eu asa le-am lasat ....din lipsa de timp....:D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

adasev12 1

19.12.2012, 16:34

mihaela, ai dreptate

merisor, ms de cafea, o zi buna

ruxy...micuta mea e o alintata...n-am ce-i face

Mihaela11_jo 1

19.12.2012, 17:24

Delicioase
Sarbatori Fericite

Aurelia 07_07 1

19.12.2012, 23:18

Sunt foarte bune.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu banane