Fursecuri de secara cu alune

de Maria24 in Dulciuri, 3 Oct 2014 | 789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 230 g faina de secara
  • 5 g praf de copt
  • 3 oua medii
  • 50 ml ulei
  • 100 g miere (eu am pus sirop de artar)
  • 40 g zahar
  • 50 g alune prajite (migdale, nuci etc.)
  • putina sare
  • esenta vanilie
  • coaja de portocala sau scortisoara
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri de secara cu alune:

Se amesteca faina cu praful de copt. Se bat ouale, se adauga uleiul, mierea (siropul de artar), zaharul, vanilia, coaja de portocala si sarea si se amesteca bine. Apoi se adauga faina cu praful de copt si alunele. Se tine compozitia in frigider 30 min. Dupa acest timp, se formeaza bilute si se mai tin in frigider 30 min.


Se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 15-17 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri de secara cu alune" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Panacris 1

03.10.2014, 18:50

Rocsi 1

03.10.2014, 20:46

Buneee

MotanLaOale 1

04.10.2014, 09:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Spritati