Fursecuri decorative trase in ciocolata alba cu cocos

de rivka in Prajituri, 13 Mar 2010 | 5934 vizualizari

COMENTARII (15)

nadina73 1

13.03.2010, 18:14

sant prima mai ai ,arat extraordinar de bine felicitari?dar ai zis ca zi te odihnesti nu mai faci nimic?esti harnicuta fac nu te lasi ,bravo tie

rivka 1

13.03.2010, 18:18

da, nu prea am avut altceva de facut deci m-am apucat de facut prajituri totusi , dar se fac f repede

multumesc frumos.

nadina73 1

13.03.2010, 18:19

arat foarte bune inimioarele tale pe ce le-ai prins pe bete de frigarui nu?

nadina73 1

13.03.2010, 18:22

da acuma am vazut ,am sarit randu cu betele de frigarui?

rivka 1

13.03.2010, 18:24

da, ideea e preluata de la adinuta a postat ea mai demult cred ca de sarbatorile de iarna ceva asemanator, mi-am amintit azi ca tot am facut fursecurile si le-am facut si eu.

ionela2682 1

13.03.2010, 18:52

ciocolata alba! yami ,yami ce bune trebuie sa fie fursecutele astea ale tale felicitari!

ionela2682 1

13.03.2010, 18:53

aaaa! am uitat 5 pcte de la mine!

Adinuta 1

13.03.2010, 18:58

Ti-au iesit foarte frumoase, Rivka eu am vazut acum o luna si in Barcelona in vitrina unei cofetarii, sunt tare dragalase

rivka 1

13.03.2010, 19:06

adinuta

Rocsi 1

13.03.2010, 19:22

sunt frumoase

Oana 1

13.03.2010, 23:12

Foarte frumoase!

nadina73 1

14.03.2010, 15:59

hai rivka ca aseara de la fursecurile tale am ajuns la o prajitura ,asa ca nu am facut fursecuri pana in bucatarie sa negociat totusi ceva de post,dar o sa le fac cu siguranta dupa post

Dana Cristea - pusikmea 1

14.03.2010, 20:27

ce frumoase sunt fursecurile tale, felicitari, ai furculitele

Teo 1

14.03.2010, 23:56

tare dragute!

elena1988 1

08.02.2011, 14:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bastonase cu ciocolata