Fursecuri decorative trase in ciocolata alba cu cocos

de rivka in Prajituri, 13 Mar 2010 | 3401 vizualizari

 

Idee preluata de la Adinutza, se fac din aluat ramas de la coptul fursecurilor cu ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 100 grame magarina
  • 75 grame zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 ou
  • jumatate tableta ciocolata alba
  • cocos
  • betisoare pt frigarui
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri decorative trase in ciocolata alba cu cocos:

Se face un aluat din faina, zahar, zaharul vanilat,ou,margarina se da cca 1 ora la frigider.


Se intinde pe masa de lucru stropita cu faina cu sucitorul.


Se decupeaza inimile, se lipesc cate 2 cu un batz pt frigarui intre , se aseaza pe hartie de copt in tava si se dau la cuptorul preincalzit la foc mic cca 180 gr cca 10-15 min pana prind o culoare galbuie.


Se scot , se lasa sa se potoleasca.


Se tavalesc prin ciocolata alba topita la microunde, se stropesc cu cocos.


La servit se aseaza in vaza(sau un pahar).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri decorative trase in ciocolata alba cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (15)

Dana Cristea - pusikmea 1

14.03.2010, 20:27

ce frumoase sunt fursecurile tale, felicitari, ai furculitele

Teo 1

14.03.2010, 23:56

tare dragute!

elena1988 1

08.02.2011, 14:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv cartofi in crusta de malai
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Ecler