Fursecuri decorative trase in ciocolata alba cu cocos

de rivka in Prajituri, 13 Mar 2010 | 5947 vizualizari

 

Idee preluata de la Adinutza, se fac din aluat ramas de la coptul fursecurilor cu ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 100 grame magarina
  • 75 grame zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 ou
  • jumatate tableta ciocolata alba
  • cocos
  • betisoare pt frigarui
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri decorative trase in ciocolata alba cu cocos:

Se face un aluat din faina, zahar, zaharul vanilat,ou,margarina se da cca 1 ora la frigider.

Se intinde pe masa de lucru stropita cu faina cu sucitorul.

Se decupeaza inimile, se lipesc cate 2 cu un batz pt frigarui intre , se aseaza pe hartie de copt in tava si se dau la cuptorul preincalzit la foc mic cca 180 gr cca 10-15 min pana prind o culoare galbuie.

Se scot , se lasa sa se potoleasca.

Se tavalesc prin ciocolata alba topita la microunde, se stropesc cu cocos.

La servit se aseaza in vaza(sau un pahar).

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri decorative trase in ciocolata alba cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Dana Cristea - pusikmea 1

14.03.2010, 20:27

ce frumoase sunt fursecurile tale, felicitari, ai furculitele

Teo 1

14.03.2010, 23:56

tare dragute!

elena1988 1

08.02.2011, 14:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert semilune cu crema de nuci si ciocolata