Fursecuri din albusuri

de Criss in Prajituri, 13 Oct 2011 | 8241 vizualizari

COMENTARII (19)

gaby_gabytza 1

13.10.2011, 10:12

hehehe is prima deci primesc ceva in plus

aziz 1

13.10.2011, 10:19

crezi tu ca eu am mancat aseara din ele,doar ca s-a blocat netul si n-am putut sa-mi exprim aprecierea acasa la ea!

diaconta 1

13.10.2011, 10:20

astazi mananc de la tine ca nu mai vreau baclavale

MotanLaOale 1

13.10.2011, 10:40

bune bune

Lau 1

13.10.2011, 11:03

fur si eu cateva

Rocsi 1

13.10.2011, 11:04

se fac foarte usor si foarte bune

Criss 1

13.10.2011, 11:49

Dragele mele, multumesc pentru aprecieri si comentarii.

Criss 1

13.10.2011, 11:50

Aziz, ma intrebam si eu unde au disarut toate? Iaca raspunsul. Mi-ai mancat si salata si fursecurile.

aziz 1

13.10.2011, 11:58

am ras tot

adry88 1

13.10.2011, 12:10

bune

mamaieelena 1

13.10.2011, 13:55

bune,bune rau

alinutzika 1

13.10.2011, 14:06

Criss 1

13.10.2011, 16:07

mirela0911 1

13.10.2011, 18:27

a mai ramas ceva?

Bunica 1

13.10.2011, 18:37

ce buneee !

MIUTA 1

13.10.2011, 21:46

Cris2711 1

13.10.2011, 21:47

kamy 1

13.10.2011, 22:01

ce bune trebuie sa fie fac si eu ca am o gramada

Criss 1

18.10.2011, 09:10

Multumesc dragele mele.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri din albusuri