Fursecuri din albusuri

de Criss in Prajituri, 13 Oct 2011 | 4648 vizualizari

 

Buna ideea asta cu congelatul albusurilor. Din albusuri se pot face o serie de retete delicioase. Am facut pana acum Pavlove de cateva ori, checuri, si limbi de pisica. :) Si mai am niste idei.;) Acum am facut aceste fursecuri, de fapt tot dupa reteta limbilor de pisica. Doar ca le-am glazurat cu ciocolata si cateva le-am lipit cu ciocolata. Delicioase, se topesc in gura. Totusi de data asta m-am cam chinuit sa le dezlipesc de pe ghartia de copt. Habar n-am de ce s-au lipit asa de tare.

 

INGREDIENTE

  • -3 albusuri
  • -100 g unt
  • -100 g zahar pudra
  • -1 plic zahar vanilat
  • -100 g faina
  • -50 g ciocolata amaruie pentru decor 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri din albusuri:

Untul se amesteca cu zaharul pudra si zaharul banilat, se adauga faina. De la faina va rezulta un aluat cam vartos insa in final cand se adauga albusurile batute spuma, va fi usor si pufos.


Punem compozitia intr-un posh si spritam cate o floricica pe hartie de copt, pastrand distanta intre ele pentru ca la copt se latesc. Coacem fursecurile 7-8 minute pana devin aurii pe margini.


Topim ciocolata si o punem intr-o punga careia ii taiem un colt si desenam grilaje pe fursecuri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Cris2711 1

13.10.2011, 21:47

kamy 1

13.10.2011, 22:01

ce bune trebuie sa fie fac si eu ca am o gramada

Criss 1

18.10.2011, 09:10

Multumesc dragele mele.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri din albusuri