Fursecuri din albusuri

de Criss in Prajituri, 13 Oct 2011 | 8240 vizualizari

 

Buna ideea asta cu congelatul albusurilor. Din albusuri se pot face o serie de retete delicioase. Am facut pana acum Pavlove de cateva ori, checuri, si limbi de pisica. :) Si mai am niste idei.;) Acum am facut aceste fursecuri, de fapt tot dupa reteta limbilor de pisica. Doar ca le-am glazurat cu ciocolata si cateva le-am lipit cu ciocolata. Delicioase, se topesc in gura. Totusi de data asta m-am cam chinuit sa le dezlipesc de pe ghartia de copt. Habar n-am de ce s-au lipit asa de tare.

 

INGREDIENTE

  • -3 albusuri
  • -100 g unt
  • -100 g zahar pudra
  • -1 plic zahar vanilat
  • -100 g faina
  • -50 g ciocolata amaruie pentru decor 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri din albusuri:

Untul se amesteca cu zaharul pudra si zaharul banilat, se adauga faina. De la faina va rezulta un aluat cam vartos insa in final cand se adauga albusurile batute spuma, va fi usor si pufos. 

Punem compozitia intr-un posh si spritam cate o floricica pe hartie de copt, pastrand distanta intre ele pentru ca la copt se latesc. Coacem fursecurile 7-8 minute pana devin aurii pe margini. 

Topim ciocolata si o punem intr-o punga careia ii taiem un colt si desenam grilaje pe fursecuri. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Cris2711 1

13.10.2011, 21:47

kamy 1

13.10.2011, 22:01

ce bune trebuie sa fie fac si eu ca am o gramada

Criss 1

18.10.2011, 09:10

Multumesc dragele mele.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri din albusuri