Fursecuri din albusuri

de Criss in Prajituri, 13 Oct 2011 | 5916 vizualizari

 

Buna ideea asta cu congelatul albusurilor. Din albusuri se pot face o serie de retete delicioase. Am facut pana acum Pavlove de cateva ori, checuri, si limbi de pisica. :) Si mai am niste idei.;) Acum am facut aceste fursecuri, de fapt tot dupa reteta limbilor de pisica. Doar ca le-am glazurat cu ciocolata si cateva le-am lipit cu ciocolata. Delicioase, se topesc in gura. Totusi de data asta m-am cam chinuit sa le dezlipesc de pe ghartia de copt. Habar n-am de ce s-au lipit asa de tare.

 

INGREDIENTE

  • -3 albusuri
  • -100 g unt
  • -100 g zahar pudra
  • -1 plic zahar vanilat
  • -100 g faina
  • -50 g ciocolata amaruie pentru decor 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri din albusuri:

Untul se amesteca cu zaharul pudra si zaharul banilat, se adauga faina. De la faina va rezulta un aluat cam vartos insa in final cand se adauga albusurile batute spuma, va fi usor si pufos.


Punem compozitia intr-un posh si spritam cate o floricica pe hartie de copt, pastrand distanta intre ele pentru ca la copt se latesc. Coacem fursecurile 7-8 minute pana devin aurii pe margini.


Topim ciocolata si o punem intr-o punga careia ii taiem un colt si desenam grilaje pe fursecuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Cris2711 1

13.10.2011, 21:47

kamy 1

13.10.2011, 22:01

ce bune trebuie sa fie fac si eu ca am o gramada

Criss 1

18.10.2011, 09:10

Multumesc dragele mele.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

ieri la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

ieri la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

Aperitiv rulada BigMac fara carbohidrati

pe 20.09 la 15:30

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri din albusuri