Fursecuri din albusuri

de MotanLaOale in Prajituri, 29 Noi 2011 | 6799 vizualizari

 

Reteta am luat-o din cartea de bucate a Silviei Jurcovan. Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri
  • 80g unt
  • 80g faina
  • 80g zahar pudra
  • 0 lingurita zeama de lamaie
  • 3 plicuti zahar vanilat
  • cateva stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri din albusuri:

Albusurile se bat spuma.


Se adauga zaharul pudra si zeama de lamaie si se bate bine pana se topeste zaharul.


Se adauga untul topit si racit si se omogenizeaza.


Se adauga faina si zaharul vanilat si se amesteca prin rasturnare pana se incorporeaza.


Se tapeteaza o tava cu margarina solida si faina. (mie cu hartie de copt mi s-au lipit).


Se ia cate o lingurita din compozitie (numai din margine fara sa se mai amestece) si se pune in tava la o distanta de 3 cm deoareca cresc la copt.


Se pune cate o stafida pe fiecare fursec si se dau la cuptorul preancalzit pentru 12-15 minute la foc mijlociu pana se romenesc putin. (intai marginile)


Imediat ce se scoate tava din cuptor se trece un cutit pe sub fursecuri si se scot din tava. Daca se racesc putin se vor lipi de tava.


In loc de stafide se poate pune ce va place mai mult.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

14.01.2012, 17:34

MIUTA 1

15.02.2012, 15:48

Buna idee!Imi place

MotanLaOale 1

15.02.2012, 18:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri din albusuri