Yogo fresh- cu kiwi

de sasha in Prajituri, 17 Mai 2013 | 2167 vizualizari

 

E simplu si foarte fresh in zilele toride!

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 8 oua
  • 16 linguri zahar
  • 16 linguri faina
  • 10 linguri apa
  • 1 esenta de lamaie
  • 1 praf de copt

Topping-ul:

  • 3 kiwi
  • 50 g zahar
  • 5 linguri apa

Sirop:

  • 60 ml zeama de lamaie
  • 100 g zahar
  • coaja de la 1 lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Yogo fresh- cu kiwi:

Blat: Se separa galbenusurile de albus, albusurile se bat spuma cu cele 10 linguri de apa pana devine o spuma tare, apoi se adauga galbenusurile pe rand, esenta si faina amestecata cu praful de copt in ploaie. Se tapeteaza o tava patrata cu foaie de copt si unsa cu ulei, se da la cuptor pentru 10-15 minute le 160 grade .


Siropul: Se pune pe foc zeama de lamaie si zaharul, se lasa pana se ingroasa un pic si amestecand din cand in cand. La final se adauga coaja de lamaie.


Topping-ul: Se curata de coaja si se piseaza in blender,cu 5 linguri de apa si zaharul.


Se scoate blatul si cu ajutorul unei forme rotunde se decupeaza. Se insiropeaza bine si apoi pe fiecare blatut se adauga kiwi. Se da la frigider pt 30 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Yogo fresh- cu kiwi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

sebirizescu 1

17.05.2013, 21:27

bun

Lau 1

17.05.2013, 21:39

abstract01 1

07.10.2013, 21:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Joulutorttu