Fursecuri fragede

de Roxy_Rocs in Prajituri, 26 Apr 2013 | 7766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă
  • 1 cană zahăr
  • 1 cană ulei
  • 3 căni făină
  • 1 praf de sare
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 1 plic amoniu pentru prăjituri
  • stafide
  • coajă de lămâie/ portocală
  • 1 strop esenţă de migdale
  • + ciocolată şi nucă/ alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Este foarte uşor de preparat aşa că mă voi limita la câteva cuvinte.:)

Se amestecă ingredientele, iar compoziţia se pune în tavă cu linguriţa.

Se lasă la cuptor aprox. 10 - 15 min.

Dacă le vreţi cu nucă/ alune pe deasupra, pe acestea trebuie să le puneţi înainte de a  băga fursecurile la cuptor.

TIPS-URI

1

Între ele trebuie lăsat spaţiu, pentru că se măresc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri alb-negru