Fursecuri fragede

de Roxy_Rocs in Prajituri, 26 Apr 2013 | 4048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă
  • 1 cană zahăr
  • 1 cană ulei
  • 3 căni făină
  • 1 praf de sare
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 1 plic amoniu pentru prăjituri
  • stafide
  • coajă de lămâie/ portocală
  • 1 strop esenţă de migdale
  • + ciocolată şi nucă/ alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Este foarte uşor de preparat aşa că mă voi limita la câteva cuvinte.:)


Se amestecă ingredientele, iar compoziţia se pune în tavă cu linguriţa.


Se lasă la cuptor aprox. 10 - 15 min.


Dacă le vreţi cu nucă/ alune pe deasupra, pe acestea trebuie să le puneţi înainte de a băga fursecurile la cuptor.

 

TIPS-URI

1

Între ele trebuie lăsat spaţiu, pentru că se măresc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

26.04.2013, 22:06

bune bune

deyutzky 1

26.04.2013, 22:53

bun venit aici

diana_k 1

27.04.2013, 13:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de sarbatoare